Най-слабият национален отбор в света премина квалификация за Мондиал 2018

19:53
Най-слабият национален отбор в света премина квалификация за Мондиал 2018
Последният отбор в ранглистата на ФИФА - този на Кралство Бутан, постигна историческа победа, надделявайки над Шри Ланка с 2:1 в мач-реванш от квалификациите за Мондиал 2018 в зона Азия.
 
Намиращият се на 209-о място в генералното класиране тим на Бутан отстрани съперника си с общ резултат 3:1 след две победи и се класира за следващия квалификационен кръг, където сили ще премерят представителните отбори на 40 азиатски страни, които ще бъдат разпределени в групи.
 
За справка, националният отбор на Шри Ланка е с 36 позиции по-напред от Бутан в световната ранглиста. 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
17.03.2015 20:40

Сега ги чака дерби с Пропан...и то доста взривоопасно*smile*

PRI_A_TEL
17.03.2015 20:14

Най-накрая биха, аз от толкова време чакам и се моля, гледам всеки техен мач и плача, смуча си пръста и въздишам, а като минат средата на терена и се изпускам, а ако вкарат гол се надрисквам, а след тая победа го обърнах направо на диария безспир...И повръщах и повръщах...А като видях и новината в тая страница ми се напукаха цирейте, като пуканки...Прас...Прас....! Олюлявам се вече, защото губя течности, но все още се държа за стола и ръба на леглото, паднал надолу с главата, опитващ се да стана с гъза нагоре, гледам наобратно и пиша, щото съм гении...С пръстите на Краката!!! Долу горе така ми се оприличава и мисълта на този, които е написал статията...Като моите думи по горе...