Роналдо псува феновете на Реал (видео)

10:54
Роналдо псува феновете на Реал (видео)
Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо оскърби фенове на тима, които го освиркваха по време на мача с Леванте.

Камера на канала "La Sexta" засне португалеца в момент, в който той се обръща към освиркващите го запалянковци и произнася думата "fodanse", която според испанските медии на португалски жаргон означава "f*** off". В същото време той клати глава като неразбиране защо го освиркват.

Случката се разиграва в 36-ата минута на мача, който Белият балет спечели с 2:0. След поражението от Шалке 04 с 3:4 на "Бернабеу" Роналдо обяви, че спира да общува с пресата до края на сезона, а това се тълкува в Испания като ясен знак, че нападателят е решил да напусне отбора. Срещу Леванте бяха освиркани и други играчи като Гарет Бейл, Икер Касияс и разбира се треньорът Карло Анчелоти не бе пропуснат отново.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
19.03.2015 01:09

Без да съм най-големия почитател на Роналдо, ама е прав да им тегли една на тия плъхове. Срамота е вместо да подкрепят отбора, те да се чудят как да освиркват за щяло и нещяло. Ама те Икер освиркаха, дето е направил в пъти повече за Реал и Испания, та Роналдо ли? Плужеци!!!

s_portal
17.03.2015 20:37

Не знам кви са тия фенове. Феновете на Борусия като бяха в зоната на изпадащите започнаха да ги подкрепят още повече, а тия след два мача и освиркват и то Роналдо, без който отпадахме от Шалке.

kapitana123
17.03.2015 19:01

Казвах му аз да псува само на реторомански ама кат не слуша... "мъч хим хелтх" (това е "много му здраве" ама на англичански! Аз много ги чаткам езиците та ако да разправят ония, че не е верно! Они па щот ногу разбират, ба тия професоре де се навъдиа сите)

sk8
17.03.2015 18:33

Не знам как очакват да освиркват играча, който им изнася сезоните (колкото и да им е трудно да го приемат феновете им) и да няма никакъв отговор от него. Жалка история като цяло.... Да намалят малко самочувствието и да имат респекта към всеки един играч, който достойно играе за тоя клуб, а не цял мач да чоплят семки и да пускат критики наляво и надясно!

stefanBG111
17.03.2015 18:28

Помня, че миналата година някои фенове на Барса обиждаха Меси и искаха да го гонят, а и не само него и повечето наши играчи. Някои фенове са неблагодарни, те какво искат от Меси, сега и от Роналдо, нормално да имат при всеки един от двамата спад в формата, те да не са роботи. Тези фенове ги интересува повече титли и само да бият наред, и сега при 3-4 слаби мача започват да обиждат играчите и тренъора, май забравиха че тези играчи миналата година най после успяха да спечелят ШЛ след толкова много хвърлени пари.Ако не подкрепяш отбора когато губи, не го подкрепяй когато печели!

LosMerengues
17.03.2015 16:55

Ахаха ама и фенчетата на Юнайтед как се надъхват *joking**joking**joking*

"Надеждата умира последна"

LosMerengues
17.03.2015 16:53

Е това вече минава границите, от всяко едно нещо се търси сензацията. Журналята са огромно петно върху световния футбол.
Роналдо се ядоса, че не влезе удара му със задната ножица..."Сензация: Роналдо не се радва за Бейл", разбира се, "никой не е видял", че след това отиде и го поздрави.
И къде е бил освиркан Роналдо в този мач? Единствено освиркаха Бензема 2 пъти, когато провали 2 бързи атаки.
Напълно скалъпена история от жалките драскачи. Не, че на моменти тия "фенове" не си го търсят и нямаше да е заслужено, просто не в този мач. Това да освиркваш собствените си играчи и да ВРЕДИШ вместо да ПОМАГАШ е срамно и тия в никакъв случай не заслужават да се наричат ФЕНОВЕ. Тия са някакви зяпачи, които си мислят, че са на театър и като са взели билет за мач на Реал и вече са собственици на клуба.

ManU_FaN
17.03.2015 15:53

Ааа как ми се искаше да не вкарва тези 2 гола срещу Шалке, заради тези неблагодарни фенове *stop* Реал М не заслужава Роналдо !! Как изобщо смеят да освиркват играч, който им донесе десетата и още не знам колко успехи и продължава само той да ги измъква от кашите, които вършат напоследък.! *thinking*

[@link http://s14.postimg.org/duttfjpap/10432092_1354250061281873_5076654668601869898_n.jpg]

LosMerengues
18.03.2015 16:15

Вие може да вземете играч, който Реал ИСКА да продава, но за играч който Реал НЕ ИСКА да продава...ЗАБРАВИ!!! А Реал няма причина да продава Роналдо. Остава до 2018!!! Но може Ван Галчо да изпрати специална молба за снимка с автограф, било то на Роналдо, Бейл или Модрич, ще му я подпишат и тримата.

tishow7
18.03.2015 11:28

Да, но важен е голът на Рамос, другото е отбора работа, мислиш ли, че Роналдо сам щеше да вкара головете, ако не беше помощта на съотборниците му.

Tearstained
17.03.2015 22:14

Нищо не се знае *smile* И за Ди Мария приказваха така... че е абсурд да дойде. Особено след като направи страхотен сезон с Реал. А Юнайтед продадоха Роналдо, защото мечтата на играча беше да играе там... и нямаше какво друго да направят освен да вземат поне добри пари. Не можеш да задържиш играч, който иска да играе другаде. *smile* Така че... дайте да изчакаме до края лятото - пък ще видим кво ще стане... *smile*


17.03.2015 21:21

Какво ще прибереш като Ван Гаал не го иска, а предпочита Бейл. Не че и той ще ви огрее де ! Силно се съмнявам Флорентино да пусне Роналдо, освен ако е решил че вече е приключил с големия футбол и нищо не може да допринесе за Реал, но тоя момент още не е дошъл. И досега се чудя как изобщо го продадохте ? Флорентино е велик дори само за това, че успя да го измъкне, а той се е изплатил неколкократно извън терена, отделно и спортните постижения. Всеки цент от 94-те милиона платени за него си струваше и се възвърна многократно. Контрата е изцяло в Манчестър и оттогава не са същия отбор. А не влезете ли в ШЛ, може да забравите за гръмки трансфери на световни звезди.

s_portal
17.03.2015 20:33

Рамос вкара решаващия гол,а Роналдо вкара 17 гола. Мислиш ли, че без тези голове щяхме да я спечелим?

tishow7
17.03.2015 18:32

Рамос им донесе десетата.

Tearstained
17.03.2015 16:31

Тя работата се пече, споко *wink* Нека да го поядосват още малко и ние ще си го приберем *smile* Тогава ще видят разликата без Роналдо *smile*))

sundza
17.03.2015 15:45

Ма що не ги пратите тия свиркащите насам да погледат малко роден футбол, да се порадват не само на невъзможни пропуски, но и на убийствени (буквално) влизания, да видят какво е 32!!! минути чисто игрово време, да ПОСТОЯТ прави в някоя клетка за гостуващи фенове като животни, пък после да ги видим. Не няма да освиркват вече, ами ще пляскат и ще пеят 90 мин нонстоп, само и само да не им се случва никога повече нещо такова.

MartinFilipov7
17.03.2015 14:30

Въпрос на мнение и предпочитания .. но фактите и статистиките показват, че ако не най-добрият, то Роналдо е / ще стане най-резултатният, най-постоянният, ефективен, практикуващ ефектен и ефективен футбол - за зрителите, които искат да гледат голове и отиравания .. всички тези факти значат, че може да е или да стане най-добрият. А формата е въпрос на шанс. В последния за сега мач Кристиано можеше да вкара и 4-5 гола и всички да са "лол" .. но пропусна да вкара поради най-различни причини - ако сте гледали мача, знаете. А когато не вкара головете - защо не вкара .. Така е - понякога Роналдо е във форма, понякога Меси (например), понякога и двамата ..

DqkoGeorgiev
17.03.2015 14:07

Тези, които освиркват Роналдо не са никакви фенове мога да ви кажа! Истинските продължават да го подкрепят *wink* По-надолу видях, че Меси миналия сезон не е бил освиркван - грешка! Целият отбор на Барса, включително и Меси, бяха освирквани не веднъж на излизане от собствения си стадион.

Szczesny_96
17.03.2015 14:06

Смях до скъсване!!!ТЕ не осъзнават,че ако го няма Роналдо няма да могат да вземат нито титлата нито Шл нито нищо.Тези фенчета под мен,които пишат,че Касияс е легенда не знам на амфети ли са на какво са?Толкова е слаб последните 2-3 сезона,че като го гледам лошо ми става,но като играеш за най-силния отбор в света е супер.И да ти карат 2-3гола кво толкова ти нале ще вкараш 4.Примери колкото искаш!!


17.03.2015 21:10

Ти сериозно ли го написа това, че Касияс не е легенда ??? Защото в противен случай трябва да се прегледаш при лекар. Икер е юноша на Реал, на 18 години става титуляр на вратата, изиграл е към 720 мача с екипа на Реал и само Раул е преди него, но ако остане и догодина ще го изпревари. Три пъти печели ШЛ, пет пъти печели Примера дивисион, два пъти купата на краля, четири пъти суперкупата на Испания, два пъти европейската суперкупа и два пъти световната клубна титла. С националния отбор е рекордьор в Европа с над 160 мача, от тях в над 100 е със суха мрежа, световен и два пъти европейски шампион с решаваща заслуга за титлите и без получен гол в елиминационната фаза на тези първенства. Световен и европейски шампион и като младеж. Пет пъти печели златната ръкавица за най-добър вратар в света - рекорд. Това ако не е достатъчно за легенда на Реал, не знам какво още трябва да направи. Той е световна легенда. Печелил е всичко възможно във футбола, включително като капитан е вдигал пръв всеки възможен трофей. Едва ли има друг вратар, а и не само вратар в света с неговите трофеи, дори меси на клубно ниво няма повече титли от Икер, а на национално няма нищо. Вярно Икер направи и няколко слаби мача, но това е защото е човек, а не робот и до голяма степен се дължи на факта, че Моуриньо го извади за половин година от игра за изцяло лично отношение.

killerkala
17.03.2015 17:31

аз мисля че Анчелоти е проблема на Реал айде да не се кефят много феновете щото всички видяхме как нямаше да спечелят ШЛ ебти късмета извадиха. иначе това за ника е много смешно Човек с ник "Счензни" плюе Касияс?..... ахха как може да си сложиш такъв ник Арсенал е моя отбор ама нах малко счезни харесвам хаха ебаси смешника Където е Венгер там съм и аз!

LosMerengues
17.03.2015 17:17

1- Реал не е Арсенал, и преди Роналдо е печелил, с Роналдо печели и след Роналдо отново ще печели титли. 2- Касияс не е легенда, защото бил "слаб в последните 2-3 сезона"..те на колко си, на 10? Касияс е единствения играч, който като капитан е вдигал всички възможни купи и на клубно и на национално ниво. 3- Човек с ник "Счензни" плюе Касияс?..........*joking**joking**joking*

RMRM7
17.03.2015 14:04

Феновете на Реал викате,че са боклуци,защото освиркват най-добрия си играч в момента? Може и да сте прави, а защо цяла България освиркваше Бербатов на стадиона, нали и той е най-добрият в националния ?

MeToDueB
17.03.2015 13:39

Най-неблагодарната публика, вечно мрънкащите балерини. Много уважавам Роналдо и не го заслужава, както и никой друг в отбора, не може само да побеждаваш, ние Манчестър Юнайтед ако тръгнем за всяко нещо да ревем и да се тръшкаме и да освиркваме, защото сме свикнали да печелим титли, да сме най-добрите, а сега сме далеч от онова, което сътвори САФ, значи трябва този отбор да не съществува. Много лигави Реал Мадрид

Manchester4o
17.03.2015 13:20

Аз не разбирам защо дадени футболисти имат такова желание да играят в Реал,това да се издъниш 1-2 мача и феновете да започнат да се освиркват е много грозно (не говоря само за Кристияно,в Реал вече това се превърна в тенденция),особенно като си дал толкова много на клуба,и даже добре че беше Роналдо че иначе си отиваха срещу Шалке.Футбола вече стана яко кинти,изобщо не им пука футболистите каде отиват,гледат само зеленото и това си е.

nvidic
17.03.2015 13:11

Един колега по-долу го беше казал много правилно ,просто феновете на Реал М са прекалено разглезени и при най-малкото почват да освиркват и т.н ,но с тези пари ,които харчи техният любим отбор е нормално и все пак ако се зададе някаква по-сериозна криза при тях ,нищо чудно и да виждаме празен стадион в Мадрид *lol*

kakabg
17.03.2015 17:44

Много ще ми бъде интересно, ако Реал изпаднат в кризата, в която е Милан (Едва ли ще стане) да видим какво ще направят феновете им. Всичките им "plastic fans'' ще сменят отбора веднага.

tishow7
17.03.2015 11:32

От една страна подкрепям Роналдо, защото е най-добрият играч на Реал, но от друга той самият изви ръцете на Перес, за 210 милиона на година, трябва да няма слаб мач, да вкара на Шалке, но формата му няма нищо общо с миналата година, явно раздялата с Ирина му се е отразила зле или годините вече си казват думата. Ако беше се върнал в Юнд щяха да го възприемат за бог.

LosMerengues
17.03.2015 17:06

Меси миналата година го чакаха пред стадиона и му крещяха, да се маха щом се пази за световното.....не извъртай нещата. Иначе съм съгласен за освиркванията. И двамата са направили достатъчно, че и цял сезон нищо да не играят, пак трябва да ги подкрепят. Аз отдавна повтарям, че най-големия проблем на Реал са е тия смешници на стадиона, които СИ МИСЛЯТ, че са фенове на клуба(отново с уточнението, че в този мач аз не видях да освиркват някой, освен Бензема 2 пъти, затова това видео ми изглежда съмнително. Подкрепяха го през целия мач, и не само него, може да е имало 1-2 идиота и точно към тях да се обръща Роналдо...не знам).

Manchester4o
17.03.2015 13:34

Пич за какъв спад на формата говорим,Роналдо този сезон във всички турнири има 41 гола в 39 мача,не говори глупости,те Ди Стефано и Пушкаш не могат да се похвалят с такава статистика като на Роналдо,да не говорим че Пушкаш има 2 сезона повече и 50 гола по малко,и добре че вкара 2 гола че да елемира Шалке,защо не освиркваха защитата която допусна 3 гола у дома от Германците,или Касияс който допуска супер левашки голове,аз ако бях на мястото на Роналдо не да ги псувам а среден пръст щях да им покажа,ебати неблагодарниците...

IvailoIlkov
17.03.2015 13:02

И какво му има на формата ? Само в Испания има 30 гола от 24 мача.А "моя" Ман "Юн целия отбор е вкарал 50 гола за 29 мача ....

Guardiola10
17.03.2015 12:29

Абсолютно си прав. Не може той да си къса гъ*а от тренировки и да дава всичко от себе си, защото точно Роналдо винаги играе на максималните си възможности, а те да мрънкат за 5 мача. И той е човек, дали заради спад във формата или проблеми в личния живот, не е длъжен да вкарва всеки мач. Има още 9 човека на терена с него и от тях се очаква да могат да вкарват и да създават положения. Роналдо и Меси може да са най-добрите, но не са богове и не могат да измъкват отборите си всеки мач. Та затова като виждам колко е ядосан и разочарован, че не оценяват усилията му, напълно му влизам в положението.

gordon_shumway
17.03.2015 12:03

Извинявай ама той взима 1 милион евро на месец може и повече за да направи 5-6 добри мача. Който и да е нормален човек за тези пари ще изоре терена и ще го засади с картофи за времето, за което тези манекени си развяват фанелките там. На мен няма да ми платят ако не си свърша работата, така че и той няма право да обижда или да се сърди когато го освиркват на тези, които му плащат заплатата, защото заплатата му идва от феновете!!!

NoDiggity
17.03.2015 11:56

И според теб е нормално когато даден играч има спад във формата да го освиркат зверски? Меси миналия сезон не беше изобщо във форма, въпреки че пак направи добър сезон, но не съм чул и 1 фен на Барса да го освирка. Не може вечно да ниже по 5 гола на мач. Всеки играч си има слаби моменти. Като толкова го освиркват феновете, а да видим ако се махне след края на сезона какво ще правят. Няма по-разглезени фенове от тези на Реал в света. При първата загуба или Х с който и да е, почват да освиркват, да развяват бели кърпи, оставки на треньори, гонене на играчи и прочие...

Tearstained
17.03.2015 11:28

Давайте, давайте... освирквайте най-добрия играч в историята на клуба ви. *smile* Направиха няколко слаби мача и край - света се свърши. Вместо да си подкрепят отбора за да тръгне пак напред - те плюят! Нещастници! Прав е Роналдо да е разочарован толкова... Ама нека да продължават... много ще ми е хубаво да го видя следващия сезон пак у дома, където му е мястото - на Олд Трафорд. *smile*

Отговор
:
10
Tearstained
17.03.2015 14:34

При теб ситуацията е същата *lol* Щом не виждаш нищо велико в Роналдо, явно няма какво повече да ти влезе в главицата *lol*

gordon_shumway
17.03.2015 11:58

Най-добрия играч на Реал...хмм, за мен определено Раул и Касияс влизат в тройката, а този португалски циганин дори не е в първите 50, защото нищо велико не виждам в него!

AC_Milan_92_45
17.03.2015 11:36

Че от кога историята на Реал е от 5-6 години???