Гонзо подаде оставка, Батков не я прие

09:37
Гонзо подаде оставка, Батков не я прие
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо е подал оставка след провала в опита за влизане в първата шестица, но собственикът на клуба Тодор Батков не я е приел.

Георги Иванов не беше вчера на "Герена" за тренировката на отбора. Това се случва за първи път, откакто Гонзо е директор на Левски. Обикновено той е на стадиона от сутринта. Отсъствието на легендарния нападател вдигна напрежението в лагера на "сините". Особено ден, след като стана ясно, че Левски ще бере срам във втората шестица. Гонзо разкрива пред "Меридиан Мач", защо го е нямало на "Герена".

"Сутринта се срещнах със собственика на клуба Тодор Батков. Подадох си оставката, но той не я прие. Да, нещата стават по-бавно, отколкото ни се иска. Това обаче не трябва да ни отказва от целите. Те са Левски да е силен отбор, а не да бъде пети в класирането. Продължаваме по план. Този сезон ще гоним Купата на България и обиграване на настоящия отбор, който според мен играе силно. Ще бъде голяма грешка, ако сега се повлияем от емоциите и тръгнем да заличаваме този Левски. Според мен и Стойчо Стоев отборът върви в правилната посока и тепърва ще се развива. Целта е Левски да е готов за атака на титлата през следващия сезон", коментира Гонзо.

"Не искам по никакъв начин да коментирам Ботев - ЦСКА. Ние сами сме си виновни, че сме във втората шестица. Проблемът ни дойде от факта, че допуснахме много грешки срещу слабите и средни отбори. Пак казвам - целта е Левски да играе силно и да радва феновете, а не да е 5-и или 6-и. Щом не сме първи, другото няма значение", завърши Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
18.03.2015 01:39

Каквато ни е държавата, такъв е и спорта. Пари за хляб няма народа, а ние (визирам всички отбори) вземаме чужденци да ни играят ганкиното. Ами няма да стане.
То и школите, където ги има, не са бъкани с таланти де, ама само с това иди-дойди няма как да ни върви футбола. Крейзифорестър изкупиха що има някой годен българин, а останалите каквото дойде. И на Домуса кинтите ще свършат, и тогава кво? За мен Литекс си правят най-добрата политика. Изкарат тук-таме някой по-годен играч, шитнат го я в Русия, я в Турция, и закърпват положението. Останалите само чакат чичко-паричко...

stefanBG111
17.03.2015 18:57

Вчера Стойчо подаде оставка сега и Гонзо, само че ние на тази приказка иде ми, дойде ми, сме я чували и нагледали. Очаквам след няколко месеца или следващия сезон, пак да се завърнат, я като спортен директор и после пак като тренъор. Да си подават оставките и Левски и ЦСКА, всички да се махат наравно с пълните анонимници, и да се почне наново, да се налагат най - после играчи от школата, да си решат най после проблемите си, да изчистят задълженията си. Да престанат да взимат на килограм пълни анонимници, които ги сравняват с Меси, Роналдо, Пеле, Марадона и др. Лудогорец са с класи над всички останали, те знаят какво правят, за разлика от така наречените ни грандове, които се излагат с празните си приказки за титли и ШЛ, а не виждат че стават за смях пред всички, с тези потриващи ръце ръководители, които гледат да си пълнят търбуха и плямпат наляво и надясно глупости и колко трябва да си прост, та да се смееш на загуба с 2-0, но и те толкова си могат с тези дърводелци на терена.

rostislav.kovachev
17.03.2015 17:25

Браво Гонзо! И изказването е на ниво и поведението е достойно.
Май ще се сработите със Стойча, а? Пу, машала!
Миналото си е минало, а на победителите бързо им прощават. Наслука Гонзо!

red_machine
17.03.2015 16:15

Феновете на Левски бяха прави като казваха, че мишките първи напускат потъващия кораб.*lol**lol**lol*

deitona22
17.03.2015 13:21

Тия 2мата искат да закопат "Левски" и като гледам се справт повече от успешно..Надявам се да не се борят за оцеляване в крайна сметка..

karakoko
17.03.2015 11:07

"Не трябва да ни отказва от целите. Те са Левски да е силен отбор, а не да бъде пети в класирането. "...

Ето защо Батков не му е приел оставката. Гондзю му е казал, че Левски са пети, ако си беше признал, че са седми...

simeon_nd
17.03.2015 11:03

Господа журналя стягайте се и почвайте да коментирате силните отбори, тези които се намират от първо до шесто място. Какво ни занимавате с отбори от втората шестица. До там ли я докарахме да коментираме посредствени отборчета изоставащи на над десет точки от водача. Ма моля ви се!

proud_scouser18
17.03.2015 10:33

И с какво е виновен Гонзо, то се натрупваше през годините и ето го резултата. Георги е направил една грешка и тя беше Пепе Мурсия. Нека му се даде шанс, истински Левскар е и иска най-доброто за отбора!

sundza
17.03.2015 13:09

Много мразя, когат си прав 😞

Jason_Scotland
17.03.2015 10:54

Учудвам се на такива мнения честно. Ако ти не знаеш каква е вината Гонзова значи от скоро следваш Левски. Общо казано Гонзо е на Геренов последните 5-6 годин (с малки изключения да речем) неколкократно като тренер и спортен директор активно движещ селекцията и цялата организация. Често селекцията ви се правеше на килограм преди дори да е решено кой ще е новият тренер, което е абсурд*surprized* Всеки тренер си има философия и си избира селекция спрямо това а при вас беха цопнати качествени тренери като Йока, Костов и Мурсия в положение нема значение 'кво мислиш тва са ти играчите, пари нема, време нема, феновете немат търпение а бе я подавай оставка направо преди да си почнал. Виж, че по времето Гонзово всека годин сте по-надолу в класирането*wink* Държа да отбележа, че не взимам Гонзо за изкупителна жертва. Знам, че първата вина е в Ганя а Гонзо е просто упорит и иска да донесе успех на любимия си отбор ... ама таз упоритост му пречи да оцени ситуацията трезво и за това сам става жертва на недалновидността си*wink* Защо Мъри и Херо отказват да се хванат на хорото Ганюво ... имат нещо повече в главите*wink* Защо Любо се не хваща на хорото Лупиевато ... същата причина*wink*

vlatkyn
17.03.2015 10:46

Едно е да искаш, а друго е да можеш... Не става само с ядене, трябва и акъл.

nasko_iliev54
17.03.2015 09:44

И защо Това са нали знаете какви номера Да не го обидя ще напиша ЕТНОСКИ