Съндърланд уволни Густаво Пойет

18:14
Съндърланд уволни Густаво Пойет
Мениджърът на Съндърланд Густаво Пойет бе уволнен от поста си след тежкото поражение с 0:4 от Астън Вила на "Стейдиъм ъф Лайт" през уикенда. 
 
Черните котки спечелиха само 4 мача от 29 кръга от началото на сезона, с което се намират само на една точка над зоната на изпадащите с актив от 26 точки. Освен тежкото поражение от Астън Вила, по-рано през сезона те допуснаха една от най-тежките загуби в историята на Висшата лига, след като бяха разгромени с 0:8 при визитата си на Саутхямптън. 
 
Пойет бе на мениджърския пост на "Стейдъм ъф Лайт" година и половина, като и през миналия сезон тимът му бе основен участник в битката за оцеляване.   

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
16.03.2015 19:22

Доста малоумно копирана статия. Без Пойет този отбор вече щеше да е в Чемпиъншип и да се бори за оцеляване там. Каквото стойностно имаше му го разпродадоха и после като видяха, че нищо не става му отпуснаха пари за някви пенсии...... Пойет е много интелигентен треньор. Много бързо се забрави как "големите" отбори бяха матирани от него няколко пъти, било то и с "Х". Имат 14 равни мача този сезон. Това говори за изобилие от тактика и недостатък на кадри с мощен ляв или десен крак, който не бърка. Пожелавам му успех и се надявам да не си е казал последната дума във Висша Лига. Уникален човек и треньор.

Fball_matters
16.03.2015 20:01

Съгласен на 110% с теб. Некоректно постъпиха и с Ди Канио. Същото правят сега и с Гус.