Домусчиев: На мен мачовете с Левски ми харесват

11:43
Домусчиев: На мен мачовете с Левски ми харесват
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на Тодор Батков, който няколко пъти каза, че сградата на БФС трябва да се премести в Разград.

"Ядосвам се понякога на постоянните атаки към нас. Ние българите сме си такива, вместо да гледаме кой какво е постигнал и как, ние започваме да отричаме, да опитаме да дръпнем в блатото този, който изплува. Лудогорец се бори по модели, които сме видели във водещите европейски първенства. Нямаше да постигнем успехи в Европа, ако това, което говорят е истина. Утре ще ни обвинят, че и УЕФА е с централа в Разград. Това са пълни глупости. Тези изказвания показват интелекта на българския футбол, който е много нисък. Тези интриги няма да помогнат на Левски и ЦСКА", заяви Домусчиев пред БНТ.

"Положителен пример е Берое, който играе и не се оплаква. Клубът се развива и работи правилно. Нашите модели си приличат", продължи собственикът на Лудогорец.

Той коментира днешния мач между Ботев Пловдив и ЦСКА, който ще определи дали канарачетата или Левски ще играят в първата шестица.

"Днешният мач е въпрос на феърплей и по-добрият да победи. Жалко ще бъде ако Левски е във втората шестица. На мен мачовете с Левски ми харесват. Но и Ботев е клуб с история и голяма емоционална фенска маса. Нека по-добрия победи."

Домусчиев се заяде с фен на ЦСКА, който го попита дали стимулира финансово съперниците на червените.

"Ще отговоря кратко и ясно – не! Тъп въпрос! Ще задам аз друг въпрос – редно ли е отборите да играят слабо срещу ЦСКА?"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
15.03.2015 20:43

Щом имаш парите сигурно си умен и кадърен.... Но като си чешеш крастата с Лудогорец на кого се докаваш .. пак на нас...на ЦСКА нали? Така че, ако правилно съм те разбрал по добре по рано ...ела си.. И в Ловеч правят не лоши автомобили но "Mercedes" е марката нали г-н Домусчиев.

sk8
15.03.2015 20:20

Смешници със самочувствие до небето. 1 силен сезон по туровете и вече европейски отбор ми се пишат. ЗАКРИВАЙ!