Петев вика Илия Миланов за Италия

11:04
Петев вика Илия Миланов за Италия
Централният защитник на Литекс Илия Миланов почти сигурно ще попадне сред избраниците на Ивайло Петев за евроквалификацията с Италия на 28 март (събота), информира "Тема спорт". Бранителят бе част от състава и за първия мач на специалиста - контролата с Румъния (0:0) в Анталия.

Според запознати не е изключено Миланов дори да е титуляр в центъра на ариергарда заедно с Николай Бодуров.

Петев умува за още двама играчи, които да извика от ловчанлии. Това са десният бек Страхил Попов и халфът Кристиян Малинов.

В същото време Илия Миланов заяви, че тимът пропуска много положения и мачът с Локо Пд (1:0) също е можел да завърши без отбелязано попадение. Именно защитникът донесе трите точки на Литекс с гол в последната минута.

"Важното е, че взехме трите точки и продължаваме напред. Три мача за малко да не вкараме гол, обаче сега победихме. Надяваме се да се класираме на по-предна фаза в Купата на България", каза Миланов.

"Чувствам се доста добре, здрав съм и тренирам на 100%. Вече треньорският щаб решава кога да играя. Доволен съм, че вкарах гол, и се радвам за целия тим. Ние сме професионалисти и във всеки мач имаме различна стратегия спрямо отбора, с който играем. Мисля, че с Лудогорец изтървахме доста положения, с Марек също, но с течение на времето нещата ще се оправят", добави близнакът на халфа на ЦСКА Москва Георги Миланов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация