Стоев: В ситуация съм, в която не мога да променя нищо

20:23
Стоев: В ситуация съм, в която не мога да променя нищо
"Когато нещата не зависят от теб, човек се чувства в ситуация, в която не може да промени нищо", това каза наставникът на Левски Стойчо Стоев.

Сините победиха Марек с 4:0 и след тази среща съдбата им за оставане в шестицата зависи от развоя на мача Ботев Пловдив- ЦСКА. Ако армейците загубят срещата сините ще отпаднат от шестицата за сметка на пловдивския тим. Всеки друг резултат оставя Левски сред първите шест.

"Още през седмицата си говорих с футболистите, че трябва да изиграем този мач. Той беше задължителен, защото, ако не се бяхме представили добре, нещата щяха да станат неуправляеми. Доволен съм, защото играчите бяха с настроение, което е похвално за ситуацията, в която се намираме. Когато нещата не зависят от теб, човек се чувства в ситуация, в която не можеш да промениш нищо. Да видим какво ще стане и в понеделник ще сме или по-минорни, или по-еуфорични. Все пак едно е да играеш в шестицата, но каквото такова", каза Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
14.03.2015 22:30

Стойчо ти не си виновен....Ганя,Гонзо иТонев..три паразита доказани..който цуцат Левски от години те са виновни..къде са парите от ШЛ...ами от трансферите след това.Айде,ако има някой Левскар да каже,ама и те не знаят къде са...Ако бяхте вложили парите правилно сега ... нямаше да се молите на вечния враг за милостиня*smile*

night_wolf1984
15.03.2015 00:04

Хах*smile*

medno
14.03.2015 23:31

Е да ама както в парламента, така и във футбола : малцина имат S класа *smile* Ето ти отговор на фрийстайл, който е доста вероятно да се окаже и правдив *smile*