Гонзо: Срамота ще е, ако не влезем в първата шестица

19:38
Гонзо: Срамота ще е, ако не влезем в първата шестица
Спортният директор на Левски Георги Иванов направи интересно изказване след домакинската победа с 4:0 над Марек. Според синия началник ако утре ЦСКА даде мача на Ботев и изхвърли Левски от първата шестица, резилът ще е за червените.

"Няма да им се молим на никого. Ако ЦСКА иска да дава мача, да го дава. Ако сме във втората шестица, ще си понесем последствията. Резилът ще е за ЦСКА. Ще гледаме мача. Да, можем да не сме в шестицата, но е най-важно да си запазим достойнството, а не да сме подлоги на някой", коментира Гонзо.

"През лятото целта беше да градим отбор и от другия сезон да сме равностойни на челните отбори в класирането. Целта е да се класираме за евротурнирите и да играем в първата шестица, защото нашият футбол се харесва на хората. Най-важното е да запазим достойнство и морал. Срамота ще е ако не влезем в първата шестица, да развалим граденото през тези седем месеца", завърши Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

finti
15.03.2015 09:54

Ботев е в по-добра моментна футболна форма от ЦСКА и би било логично да спечели. За град Пловдив това ще е най-добрият вариант - двата им отбора няма са се срещат поне до есента и градът ще е спокоен, феновете на Ботев ще гледат по-класни мачове в "първата шестица", а феновете на Локомотив Пловдив ще подкрепят отбора си за Купата.
Заклинанията на г-н Георги Иванов и апелите на г-н Тодор Батков са излишни и нямат никакво значение. "Интересното" в случая е, че отборите на Ботев, Левски и ЦСКА са спонсорирани от Ефбет("..и трите ли ? - и трите, и трите...", ама има и още...?!?!?) и те все още не знаят за решението на спонсорът им, а и самият спонсор не знае - зависи какви "натрупвания" ще има до 15.30...
Най-вероятно към 80-тата минута на двубоя резултатът да е 2:1 и тогава ще настъпи или няма да настъпи "драмата"...

vlatkyn
14.03.2015 22:30

Гонзо е отражение на реалността в цяла България. Най тъпия във фирмата слагат за директор.

night_wolf1984
14.03.2015 22:36

Много си прав,ама за това взима доста мазна заплата,а не върши нищо само пречи на треньора и отбора да вървят напред*smile*

nasko_iliev54
14.03.2015 22:03

Ами заради тебе и поеми вината но циганин и вина де се е чуло и видяло

Luxury
14.03.2015 21:38

Наистина ще е срамота защото ЛЕВСКИ не заслужава да играе в 2-та 6-ца но сами сме си виновни а май ще е по-добре за ЛЕВСКИ да играе в 2-та 6-ца тъкмо ще се изгради отбор и ще се отървеме от ненужните в състава а и ще заложим на повече юноши.

deucec
14.03.2015 23:10

А Ботев заслужават ли да играят във втората 6-ца?