От Кубан поискали нереални пари за Попето

14:05
От Кубан поискали нереални пари за Попето
Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов е бил сред топ приоритетите на руския гранд Локомотив Москва. И само нереално надута цена от опитващия да задържи на всяка цена звездата си Кубан е провалила трансфера на българина в тима от руската столица. 
 
Това призна директорът на Локомотив Москва Кирил Котов в пространно интервю за трансферите в клуба. На въпрос има ли футболисти извън водещите клубове в руската Висша лига, от които се е интересувал Локомотив, Котов отговори: „Един от най-ярките примери е полузащитникът Ивелин Попов. Интересувахме се сериозно от неговото привличане, но „Кубан” предяви нереалистични искания за неговия трансфер.”
 
През зимата на 2014 г. краснодарци искаха 10 милиона евро за звездата си. През лятото на миналата година в Русия разкриха, че Динамо (Москва) е предлагал 8 милиона евро за българина, но от Кубан са пожелали 12 милиона, което е провалило сделката. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
14.03.2015 19:21

10 млн...дали ще му стигнат за водка.Абе ,Попе иди в Локомотив,че да ги научиш как да пият московчани*smile*водка със сельодка*smile*

night_wolf1984
14.03.2015 19:20

10 млн...дали ще му стигнат за водка.Абе ,Попе иди в Локомотив,че да ги научиш как да пият московчани*smile*