Ван Дер Ваарт пред завръщане в Хамбургер

09:33
Ван Дер Ваарт пред завръщане в Хамбургер
Хамбургер е на път да си върне Рафаел Ван Дер Ваарт, съобщана "Билд".

Холандецът отиде в Реал Мадрид през лятото на 2008 година срещу сумата от 14 милиона евро. Халфът обаче не успя да се наложи и престоят му на "Бернабеу" беше разочароващ. Сега след идването на Кака и Кристиано Роналдо мястото на Ван Дер Ваарт сред титулярите на "белите" е твърде илюзорно.

Това принуждава футболиста да се оглежда за евентуални нови отбори, където да продължи кариерата си. Очаква се Реал да поиска не повече от 12 милиона евро за холандеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
16.07.2009 16:31

smilov92 много си тъп . Той още от идването си в Реал не се представи според очакванията ! Голяма звезда е но само в Германия всички, знаем на кво дереже е футбола там за разлика от в Англия и Испания . Не са го преостъпва ли на други отбори и да му е спаднала формата от това . ПРосто толкова си може ! Има качества, но не ги е показал. Всичко е щото е играл в Германия според мене . Всеки втори трансфер от там е грешен . Това че играе в Реал мадрид, обаче ще му повлия е и той не иска да напуска клуба . Нормално е , знае си че не се представя като хората и иска да подобри играта си . Знае че това е най - добрия отбор в който ще го земат някога .

Alternative
16.07.2009 14:09

smilov92
ае ей боклук писна ми от келеменцата кат тебе дет говорят на изуст бе мамут,миналия сезон вааарт изигра 32 мача имаше много шансове за изява ама нищо не направи,пълен провал.Как реал по точно е виновен за това?А я обясни ако имаш малко мозък в кратуната си.Това,че си му видял 5 мача в хамбургер че се представя добре не значи,че е готов да носи фланелката на реал и да ги води напред,както кака например ще е готов.Това че той не става за такъв голям отбор ко общо има а ?Я си трайте като нямате идея

TigerJK
16.07.2009 13:33

а тя тежи така, защото феновете и медиите си мислят, че Реал имат силите да бият всички :> мисля че ако го няма целия този шум около отбора момчетата ще са по спокойни и ще показват много повече

martototo
16.07.2009 13:25

Според мен не отбора а тежеста на фанелката е проблема в Реал.Повечето играчи пропадат именно защото бялата фанелка им тежи прекалено много и немогат да оправдаят очакванията към тях *wink*

smilov92
16.07.2009 12:32

Още един провален играч! Има ли виновник и кой е той?! > РЕАЛ МАДРИД

mitaka88_bg
16.07.2009 11:40

В грешка си.То Световното е догодина,а той ще иска да седи резерва.Няма логика!Нека да си ходи със здраве.След купата на мира очаквам-Ваарт,Нистелроой, Хунтелаар, Дренте да се махнат!Най-малко.

drusalin
16.07.2009 11:11

Едва ли Реал ще продава големи звезди . Той найстина играе добре само там .. а и Германското първенство е по слабо от Испанското . Перегрини обаче 99% ще му даде шанс, а и тои и да е резерва ще иска да си остане в Реал . За кво да го гонят .

TigerJK
16.07.2009 10:05

ходи в Аякс поне печелят титли от време на време *joking*