Още над 13 000 допълнителни печалби в Еврофутбол

12:05
Още над 13 000 допълнителни печалби в Еврофутбол

Още над 13 000 допълнителни печалби и награди очакват участниците в Еврофутбол! Те са част от кампанията на българския букмейкър, в която всички които искат да участват трябва да пуснат талон за поне 10 лева от спортни залози или за минимум 5 лева от Гонки. До момента най-голям интерес към инициативата има в букмейкърския пункт на ул. "Акад. Борис Стефанов" №1, в Студентски град, София, където предпочитанията на играчите клонят изцяло към разнообразието от спортни предвиждания. В Сандански, пунктът на ул. "Христо Смирненски" №15 пък играят най-много почитатели на Гонки – това сочи статистиката от първите две седмици на кампанията.


По 5 000 лева, 2 000 лева и 1 000 лева ще грабнат трима щастливци след края на "Еврофутбол дава повече!", който е на 24.03.2015 г.

Напомняме, че при осъществяване на предвиждането участниците ще получат от своя букмейкър карта(и), в която могат да проверят своя късмет. Късайки отрязъка с надпис "Провери тук!" те ще имат шанса да вземат допълнителни печалби от 1 лев, 2 лева или 5 лева, или някоя от предметните награди: химикалка, запалка или чадър. Всички, които попаднат на надписа "Печелиш участие за ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ! Регистрирай се на гърба на талона.", ще получат шанса да се борят за големите четирицифрени суми. Те трябва да попълнят на гърба на картата трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка и да я пуснат в урната, която е поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт. В определянето на победителите ще се включат само участниците до 24.03.2015 г., вкл. Датата, часът и мястото на жребия ще бъдат предварително обявени на официалния сайт на Еврофутбол, както и във всеки букмейкърски пункт.

Повече информация за кампанията можете да намерите тук.


Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация