Петев умува за Цветелин Чунчуков

09:48
Петев умува за Цветелин Чунчуков
Силното представяне на нападателя на Ботев Пловдив Цветелин Чунчуков през пролетния дял може да му донесе място в мъжкия национален отбор. Селекционерът на България Ивайло Петев умува да повика юношата на Левски в състава за евроквалификацията с Италия на 28 март (събота), разбра "Тема Спорт".

Чунчуков вече попадна сред избраниците на треньора на младежката формация Антони Здравков за евроквалификацията с Уелс на 31 март (вторник), но може да бъде отзован.

20-годишният футболист се превърна в основна фигура в Ботев.. От началото на сезона той е взел участие във всички 21 мача за първенство на Ботев, в които вкара 5 гола.
Очаква се Петев да обяви играчите от "А" група в средата на следващата седмица. Той вече оповести десетима легионери за двубоя с Италия. Очаква се футболистите от елита да са 12 или 13.

В плановете на специалиста са още двама състезатели на Ботев Пловдив. Това са десният бек Йордан Христов и халфът Мариян Огнянов. Вероятността те да бъдат повикани за сблъсъка с Италия обаче е по-малка от тази при Чунчуков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
13.03.2015 10:17

Няма какво да мисли - момчето играе, така че нека го викне ! От настоящите национали, нападателите са пълна трагедия ! Дано му даде шанс !

ispan3ca
13.03.2015 10:14

Има ли смисъл да се викат старите к*рви. Ясно е, че няма да прокопсаме в тия квалификации. Защо не се викат млади момчета като Чунчуков, Вутов, Краев и подобни, поне ще носят гордо и с желание националната фланелка, няма да мислят как след мача да отидат да се натряскат. Никакъв шанс нямаме за тия баражи, да викат младите момчета до края на квалификациите.