Камбуров подгонва днес постижение на Гунди

09:33
Камбуров подгонва днес постижение на Гунди
Четирикратният голмайстор на елита Мартин Камбуров си е поставил за цел да изравни постижение на легендата Георги Аспарухов. Ако се разпише днес срещу Литекс в Ловеч, асът на Локомотив Пловдив ще застигне по голове Гунди, който има 150 попадения в "А" група, като 125 от тях са за Левски, а 25 - с фланелката на пловдивския Ботев, информира "Меридиан мач".

Камбуров със сигурност ще подобри постижението на синята легенда, който е девети във вечната класация на голмайсторите, но държи да направи първата решаваща стъпка още днес, след като не се разписа в Битката за Пловдив.

Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев пък реши да не дава почивка на нито един от основните си футболисти. След разочароващата загуба от Ботев се очакваше някои от титулярите на черно-белите да бъдат извън състава, но всички заминаха за Ловеч.

Единствено третият вратар Теодор Скорчев бе предпочетен пред Александър Витанов като алтернатива на Йордан Господинов. Пловдивчани не бяха отсядали дълго време на режим преди гостуване, но вчера тимът замина след тренировката и отседна в хотел в близост до Ловеч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
13.03.2015 10:14

Поредно нелепо сравнение. На колко години е Камбуров и на колко е катастрофирал Гунди !? ...
И все пак незнам защо Камбуров не е повикан в националния. Трябва ли всички да топлят чуждите скамейки, че да имат "привилегията" да бъдат повикани от националните треньори ...

golemiq_geshan
13.03.2015 14:18

Радвам се че не си написал някоя простотия за Аспарухов , както казах в една друга тема , не трябва да делим футболистите по "клубна принадлежност" и да обиждаме някого само защото е от "другия лагер" , надявам се все повече хора да го проумеят и дискусиите за футбол ще станат освен много по - смислени , но и много по - приятни


13.03.2015 11:20

Не е съвсем нелепо защото Камбуров игра и в чужбина, а цялата кариера на Аспарухов мина в България.