Велев: Санта Хулия са безобразен отбор

08:37
Велев: Санта Хулия са безобразен отбор
Санта Хулия е "безобразен отбор" и съдията трябваше да изгони поне още трима техни футболисти, каза треньорът на Левски Емил Велев.

"Сините" спечелиха с убедителното 4:0, но изпитаха известни трудности срещу скромния тим и първият гол падна чак в 49-а минута. Това изнерви феновете, които започнаха да освиркват своите, но Велев не пожела да коментира реакциите им и сподели, че вторият мач с тима от Андора ще бъде една хубава тренировка за българския шампион.

"Първото полувреме направихме безброй пропуски, но се радвам, че през втората част всичко си дойде на мястото. Срещу толкова безобразен отбор отдавна не бяхме играли. Непрекъснато лежаха и се бранеха с десет човека. Накрая останаха с двама по-малко, а трябваше да изгонят още поне трима. Като цяло отборът ни игра с настроение, на полувремето направихме някои промени и това се отрази добре", бяха първите думи на Емил Велев.

"Няма да коментирам поведението на феновете,само се радвам, че подкрепят играчите. Надявам се и следващия мач да протече по същия начин. Знам, че терена там е лош. Може да се каже, че това ще бъде една тренировка за нас", добави още Кокала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
16.07.2009 20:25

Господа фенове на червения отбор,неплачете на чужд гроб .Защото незнаете къде саму краката и къде муе главата! Поздравете отбора на ПФК ЛЕВСКИ ,и си пожелайте и на Вашия отбор късмет.Хайде да бъдем европейци,молявисе!!!

Adrian000
16.07.2009 18:12

gocktherock, интересното е ,че неможем да срешнем БАТЕ ,но можем да ви ги пратим в ЛЕ *joking*

Vratarchety
16.07.2009 11:33

Трябваше още 1 даже да изгони.И само немога да разбера защо мислите ,че изгонването им е незаслужено.Тия цял мач ритаха нашите футболисти. НАЙ–ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ФУТБОЛА Е ,ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ГО РАЗБИРАТ НАЙ–МНОГО ГЛЕДАТ ОТСТРАНИ ,А НЕ ИГРАЯТ

Gr1kA
16.07.2009 10:41

Да бе дай Санта Хулия да остане с 6 човека на терена , за да може нещастните левскари да бият.. *sick*

gocktherock
16.07.2009 09:29

Интересното е, че Бате Борисов са били в първия мач и идват към третия кръг *lol*

cska_kazanlak
16.07.2009 09:24

Не само трябваше да изгони поне още трима от андорците съдията, ами трябваше освен това да даде и поне 4 дузпи за Левски, да не говорим колко обратни фаула даде за гостите...
Егати наглия Кокаляга! Добре поне, че биха. Само да не стане някой мазен Х в Андора другата седмица.

martototo
16.07.2009 08:48

Че нищо чудно пак да са един скандирания ОСТАВКА......П*ТКИ СТЕ....... и тнт *joking* *lol*

martototo
16.07.2009 08:47

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ добре бе айде сега от 3 години нямаха победа биха тука некви непрофесионалисти и вече почнаха с смелите изказвания *sick* *joking* Много бързо преодоляха срама от последните 2 къмпаний Плюс това отбора на гостите игра прилично до 45 мин и имаха 2 доста добри възможности да отблежат *wink* Евала щом след като биха некви си там (тези как им беше името) ...... вече са отбора фаворит за спечелването на лигата *smile* Само да изчакат да видят с кой "ЕВРОГИГАНТ" ще играят за пореден път в 3тия кръг