Тодор Батков пак обеща промени в Левски

08:25
Тодор Батков пак обеща промени в Левски
Шефът на Левски Тодор Батков пак се закани, че ще има промени в лагера на "сините".

Снощи българският шампион отвя Санта Хулия от Андора с 4:0 в първи мач от втория квалификационен кръг в Шампионската лига, но въпреки това босът на тима от "Герена" не бе доволен. Резултатът на почивката бе 0:0, играта не вървеше, а това изнерви зрителите на "Георги Аспарухов". След почивката всичко си дойде на мястото, но въпреки това Батков бе недоволен.

"Явно подценихме съперника. През първото полувреме и малшанса ни попречи. Не мога да си обясня присъствието на някои играчи в състава. Премии ще има само при победа с над десет гола в двата мача. Не мога да разбера защо е това недоволство срещу Велев – той е добър професионалист, няма вина за провала в Европа миналата година, направи ни шампиони. Ще има промени в спортно-техническия щаб, но няма да е треньора. Ще има промени и в школата", заяви пред "Ринг" веднага след мача Тодор Батков.

"Целта е задължително да преодолеем третия предварителен кръг, което ни дава директно място в Лига Европа. В четвъртия излизаме на живот и смърт. Продължаваме да търсим централен нападател, преговаряме с играч от Латинска Америка. Крайният срок за картотекиране за следващата фаза е другият четвъртък", съобщи още босът на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
16.07.2009 10:24

Тоа е толкоз стиснат ако имахме 1 добър собственик който да обича клуба и след огромните успехи които бяха направени в Шампионската лига и във вече преименуваната Лига Европа толкова приходи дойдоха а той вместо да подсили още състава с огромните пари той кавала алчен почна да продава ... Кво поече мойш да кайш за него ... Стиснат е и толкоз !!!
По въпроса със излишните футболисти , да има такива ... Христо Йовов например ... Да вярно човека си можеше но МОЖЕШЕ !!! Вече е прекалено стар няма никаква бързина и снощи като го видях колко е жалък как се оплита със топката ми стана ясно !!! Иначе от самолет се видя , че Зе Соарес и Жоазиньо бяха тези които промениха играта на Левски най-вече второто полувреме да не забравим и за Дарко Тасевски който и първото играеше но не получаваше никаква подкрепа от Йовов и Н.Димитров Мисля че е добре за на пред да играем със комплект Гаджев , Тасевски , Жоазиньо и Зе Соарес *wink*

celtic
16.07.2009 09:17

Само говори този елемент....постоянно се излагаме с него...това не се търпи вече... *evil*