Италия пристига у нас с куп капризи

13:05
Италия пристига у нас с куп капризи
Италия пристига с куп капризи на борда на чартъра си за европейската квалификация с България на 28 март. Четирикратните световни шампиони не искат дори да зърнат български журналист или фен на летище София при пристигането си в деня преди мача, пише "Труд". Дългият списък от изисквания към Българския футболен съюз (БФС) започва със специален автобус на пистата за отбора и продължава с паспортен контрол без досег до случайни пасажери и други подобни екстри.

„Скуадрата" настоява от летището автобусът направо да отведе отбора за официална тренировка на арената за двубоя - стадион „Васил Левски", под охрана на поне 2 патрулки. А след заниманието съперникът ще се оттегли да почива под засилена охрана в хотел „Хилтън" - любимо място на всички италиански отбори за мачове у нас.

Домакините планират 8 гишета за паспортен контрол да работят само за „адзурите" след кацането в изолация от външни лица. Има също вариант проверката на документите да се извърши в автобуса, но едва ли нашите власти ще го приемат. Със сигурност обаче ще се изолира трасе, по което на терминал 2 играчите и щабът да минат бързо, без досег до репортери и ловци на автографи.

Италиански тим не за първи път изпитва страх от обстановката в България. В началото на века „Милан" не направи дори официална тренировка за мача реванш с ЦСКА. Нещо повече - отборът разгрява в залата на „Българска армия" и се появи направо за първия съдийски сигнал.

Капризи проявиха и английските национали през 2011-а, които също бяха тотално изолирани при престоя си в София и се измъкнаха бързо през правителствения ВИП.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
12.03.2015 01:33

Когато Барселона гостува на Левеклузен футболистите на Барса бяха отседнали в центара на Кьолн и след мача преди да отпътуват в големия център пълен с туристи играчите на барса даваха автографи 1 час и нещо и то предварително имаше плакати залепети из целия Кьолн за тези афтографи и снимки със абсолютно целия отбор на Барселона . Не разбирам Италия с тази постъпка ако си мислят че тяхната Силицилия е нещо повече от България ами просто да го д...хат.

kabela91
12.03.2015 13:36

То цигани в Европа колкото искаш а в Италия колко има ....,Румъния,Унгария,Сърбия,Словакия,Испания,Португалия,Франция,Гърция,... и още куп други то ако е така както ти казваш то тогава немците и те няма да дават афтографи във всички тия държави с наистина много цигани а мислиш ли , че престъпността на тия държави е по-малка от на България . Ако го мислиш това лъжеш се просто запада прикриват мръсотиите си и говорят само за останалата част от Европа . Мога да те оборя , че тук на запад има много по-вече престъпност отколкото в България, но това е дълга тема не ми се коментира .... Така са решели това правят ... *beer*

medno
12.03.2015 10:22

Недей да сравняваш България с никоя друга държава, освен ако не говориш за история, защото истината е, че сме НАЙ- зле и ни нямат доверие. Когато нямат доверие масово недей да съдиш италиянците, че са подходили педантично спрямо собственото си здраве. + това тъжно или не ... на гарата в Рим има много проверяващи, за които българите сме черни *wink* Можете сами да си направите сметка ако ни броят за цигани защо не искат да дават автографи и т.н. ... Германия е най- стабилната държава в Европа - ние сме на другия бряг. За какво изобщо беше това сравнение. Да не мислиш, че италиянците в Мюнхен не биха дали автографи !? Ще дадат разбира се.

shoshibgFB
11.03.2015 23:26

8 гишета за паспортна проверка? То на Враждебна има ли толкова?

Иначе всичко си е от нормално, по-нормално. В напредналите (и не толкоз) държави си има VIP входове от където да си минат и тн. Въобще забрави да влизат като простолюдието, автографи, снимки и тем подобни. Това че у нас сме си селяндури, няма значение.

fivooo
11.03.2015 20:00

При положение, че знаят в каква дупка отиват, то това е напълно логично. Пък аз не смятам това за каприз. Това, че българите са свикнали да живеят в мизерия не прави останалите капризни.

medno
11.03.2015 20:29

Да- как може изобщо да кажат, че това са капризи, че и в заглавието е споменато "куп" ... Каприз попринцип означава примерно : във финансова криза да си поръчаш свинска вратна паржола и като ти я сервират, да кажеш " а не не искам омар " или пък когато дойде някоя музикална звезда с истински капризи от сорта 1 000 000 лв. + хотел 5/6 звезди + килограм марихуана и червен килим с къс естествен косъм.

biancorosso
11.03.2015 19:23

Големи капризи няма що... Да ги закарат с автобус до стадиона и да им осигурят 2 полицейски коли ескорт *nerd*

Heavenhell
11.03.2015 19:18

Това са стандартни изисквания, само за нас са "капризи" ..

red_machine
11.03.2015 18:31

Кой пък ще иска автограф от тия жабари грозни, имаме много да си връщаме на тия заради 1994г.

mark.delchev
11.03.2015 18:05

Прецакаха ме,тъкмо мислех да взема автограф.*sad*

tishow7
11.03.2015 13:42

Това е много обидно за държавата ни, а също и показва на колко трагично ниво е всичко в момента.

aa2
11.03.2015 13:30

То така и така половината им играчи имат женски имена(Андреа?) и приличат на жени, защо да не са и капризни като жени?

medno
11.03.2015 13:41

Във вените на италиянците тече римската кръв. Ако мислиш, че те са жени, то незнам какво разбираш под мъж. Както и да е ... Разбира се, че ще имат "капризи", които ние така виждаме и наричаме. Всъщност това са изключително важни неща- защита, която да гарантира сигурността на футболистите и щаба, както и да не се разсейват от фенове от всички класи на обществото + това в цяла Европа знаят, че България е държава, в която управлението е фиктивно. Очаквам лесна победа за Италия, която да се открои от предишните равностойни двубои. Те са в добра форма и треньора им е невероятен, докато почти точно обратното се отнася за нашия.

jimmy_chelsea
11.03.2015 13:09

Скуадрата си е класа, ама кво толкова се правят не разбирам? Най-много да ги хване някой от нашите бай Ганьовци и да ги заведе на официалната загрявка на националния ни отбор във Plazza.. *beer*