Ван Гаал прати Фалкао в дубъла на Юнайтед

12:01
Ван Гаал прати Фалкао в дубъла на Юнайтед
Радамел Фалкао изненадващо се появи в игра за младежката формация на Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм.

Колумбийският нападател не може да намери формата си през този сезон и мениджърът на "червените дяволи" Луис ван Гаал рядко разчита на него.

Фалкао, който два пъти е номиниран за "Златната топка", сега стигна до дубъла на Юнайтед, но дори и там не успя да се разпише и бе заменен в 72-а минута.

Колумбиецът има едва 4 гола, откакто премина на "Олд Трафорд" под наем от Монако миналия септември.

Слабата форма на нападателя прави все по-малка вероятността да се стигне до постоянен трансфер от Монако в Юнайтед пред лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IW_IW
12.03.2015 15:56

След даници в най лошия случай са 30% което са 90к от 300к и ти връщат част от тях *smile* живея имено в англия и съм по на ти с това. Не е като във франция 50 процента да са ти даницитд ако печелиш над милион на година. В УК в малко по така и Рууни взема по окило 200-220к чисти седмично дзенги които са много от където и да го погледнеш. И съм на мнение че щом иска пари да върви където ще му ги дават щом не иска да играе за отбора. Нити ми липсват Насри,Перси,Саня,Адебайор и такива подобия нито Фабрегас. По добре епични битки за топ4 с хора които играят за отбора от колкого някоа титла която ще струва 250-300к на седмица. За това харесвам играчите които са били верни на клубовете си и е нямало проблеми с преподписването. Не ми казвай,че си забравил сагата Рууни в челси и или заплатата да е на 300к на седмица.

Amateur2014
12.03.2015 11:14

До коментар [@comment 1770084] от [@user Vetrigo177]:

Човек, за да пише горе-долу грамотно, не би трябвало да му костват кански мъки. Не говоря да се пише като филолог, но поне елементарни познания. Неспазването на елементарна грамотност и необходимостта от полагане на усилия, за да се спазва са присъщи на една малцинствена общност в България. Сам ще те оставя да се сетиш коя е тази общност.

IW_IW, и аз така си помислих, но както и да е. Рууни не получава повече от Роналдо и Меси. Дори получава много по-малко, понеже неговите 300 000 са ПРЕДИ данъци, а СЛЕД данъци остават около 150 000. При Меси и Роналдо, техните 300 000 са СЛЕД данъци, така че можеш да си представиш колко получават ПРЕДИ данъци. Така че това също трябва да се отчете като се говори за заплати, особено сравнявани с Меси и Роналдо.

Така или иначе, в Англия заплатите са доста по-високи от което и да е друго първенство. Разглеждай ВЛ като една богата и много печеливша фирма, която може да си позволи да плаща високи заплати на служителите си, както и да привлича нови служители с големи заплати. Заради това така се получава, че последният във ВЛ получава повече от ТВ права от шампиона на Испания. Така че не се изненадвай от това, че Йънг получава 120 000, а в Байерн звездите получават по 150 000.

Колкото до играчите на Арсенал - аз не говоря дали са същите след напускането ви. Това още повече натежава в полза на мнението ми. Гледаш ги, че са фурии в отборът ти - ами задръж ги! С добри заплати! Добри условия! Арсенал са богат отбор, който може да си го позволи. Ако бяхте запазили въпросните играчи, щяхте дори и за титлата да се борите, а не да правите епични битки за четвъртото място и класирането на 1/4 финал в ШЛ да означава супер представяне. Трябваше да ги задържите, както и Сеск, и щяхте наистина да сте страшилище. Но това е друга тема!

kabela91
12.03.2015 01:16

То в този момент на МЮ никой няма да пасне ми се струва на мен.Просто целия отбор не струва.Качества имат футболистите , но са само индивидуални отбор няма .

petko9305
11.03.2015 16:50

Смятам, че Фалкао трябва да направи нещо през април и май месец за да бъдат склонни феновете и щаба на Ман. Юнайтед да му дадат нов шанс през новият сезон.
Знам, че ще ни излезне скъпо, но всички знаем какво представлява Фалкао и ако посвикне още малко и му се даде втори макар и скъп но заслужаващ шанс за да покаже на какво е способен.

sensea
11.03.2015 18:06

Нищо няма да направи ....от самолет се вижда ,че не е за Англия....добър е ,но за друго първенство ....не ви се бъркам , но отстрани се вижда ,че и Ди Мария издиша на моменти .....трябват би нови .....поне като Руни да са ....

Tearstained
11.03.2015 13:12

Нито Фалкао ни трябва, нито Чочолина, нито Ди Мария... да ги разкарват през лятото и да се взимат млади и преспективни играчи. Ще се спестят пари и за ненужно високи заплати. *smile*

Amateur2014
11.03.2015 12:24

Не съм и очаквал от Фалкао да бъде "Тигър", какъвто беше преди контузията именно заради контузията. Контузията, както и смяната на френското първенство с коренно различно такова, в което е всеизвестно, че физическите натоварвания са много по-високи (и не един играч и треньор, който е дебютант във ВЛ го е потвърждавал) от всички първенства и единоборствата са нещо нормално. На база на тези две причини, няма как да се очаква Фалкао да бъде същият. Но да си призная честно - не очаквах да е ЧАК ТАКАВА дупка!

IW_IW
12.03.2015 01:38

Сори за правописа пиша от телефон и в почивката. Говорили сме и за заплати ффп и за заплатите. Не съм съгласен Рууни с тия 300к на седмица взема повече от Меси и Роналдо играчи като Кроос,Швайнщайгер,Лам,Рибери и Робен да са на кантар с Янг заплати за звездите трябва да са в порядъка на 150к-175пауанда което са около 200к-250к евро което е тавана на заплатите в БМ. А и в англия рекламкнте права на футболиста са по различни от тиая испани и си докарват добре от страни,поне това е моето мнение на тема заплати. А тия примери де си ги дал за Насри,Перси,Адебайор и други разни няма смисъл да ги коментирам никой от тях не е същия играч след като ни е напуснал. Относно Клиши момчето су преподписа нов договор за да платят повече сити той венгер си беше решил да налага Гибс вече и Клиши си беше за продан. В момента даже сме добре и англичани има и играчи продукт от академията и млади надежди и опитни по-добре балансирани сме от доста отбори. Катл сметнеш и редовните травми пак има вариативност и стила не се променя особено.

Amateur2014
11.03.2015 19:56

Приятел, всичко точно, но малко повечко пунктуация не можеш ли да използваш? Колкото до мнението ти. Гледам, на Арсенал си фен, в което няма нищо лошо. Винаги съм уважавал отборът и треньорът ви. Но нали знаеш как се задържат добрите играчи на един отбор? С големи пари! Санчес сега получава 150 000, но ако продължава да вкарва яко голове ще го видим дали няма да ви поиска и 250 000. Вие нямате да му ги дадете и, съответно, ще го загубите. Същото важеше и за Насри, РВП, Клиши, Адебайор. Ключовите си играчи даден отбор трябва да умее да ги задържа или да ги привлича. Виж, за Йънг - абсолютно съгласен. Това е направо недопустимо и не за първи път съм се изумявал на тази негова заплата и как изобщо САФ и Дейвид Гил са се съгласили на такава заплата. Играчите не играят ганкиното понеже така или иначе си получават парите, понеже ако го правят, още на следващият сезон ще бъдат наритани и ще отидат в отбор за много по-малка заплата, която ще бъде формирана на база представянето им. Не е толкова просто, колкото си мислиш. Колкото до стилът ни игра - няма как да го приема като подигравка мнението ти при положение, че напъно го споделям. Абсолютно всичко написано. Не знам дали са чак толкова много центриранията, но за сметка на това пък безсмислените и безидейни пасове са в изобилие. И като го има това безсилие в средата на терена, то следва някакво хаотично центриране към най-високият жираф в наказателното и каквото стане. За съжаление - прав си. А имаме дори и Мата, който не веднъж е показвал, че е страхотен играч. Защо стои на скамейката си остава дълбока загадка за мен, лично. Имаме играчите, но май-май треньорът доста прекалява с екстравагнтните решения и експерименти. Надявам се наистина да е това, а не това да му е стратегията и така да мисли да продължава.

IW_IW
11.03.2015 18:33

С теб винаги се говори добре говори ли сме за какво ли не. Без да се подигравам или нещо такова ама даже и Стоук не гиграят вечв с толкова центрирани към Крауч а топката е на земата. Стила на ЛВГ е за континентални първенства като Европейски или Световно същия прагматик като Гус Хидинк. Но да се върна на темата има 3 нападатели които могат да бележат 20 плюс гола на сезон има хората които да им създават положенията като Мата,Ерера,Ди Мариа и Янг. Но какво се получаваше до сега безброй центрирания към Фелайно от страна на Рууни и Ди Мария и ако рвп засече нещо заче като не не. Никаква идея в играта нищо общо с МЮ даже и при Мойс. Ако питате мен от треньора ви е не от играчите но и те имат вина вземат по един чувал с пари а играят ганкиното. И в момента който разбереш, че Алексис взима 140-150к на седмица а Ашли Янг 120к на седмица к ти става лошо. Някой се смяха,че сме взели Уелбек ама момчето ни върши работа повече от колкото на вас Фалкао. Не е мотивация не и лоша форма а като цяло безидейната игра ала Стоук което не подхожда на клуб от ранга на МЮ.

sundza
11.03.2015 18:16

Абсолютно правилно. Някои играчи просто не стават за съответното първенство, без да оспорваме класата им. И Ди Мария, и Бейл, и Фалкао, и Кавани - примери много. (не случайно "предложих" бартера в първия коментар). На последния имах удоволствието да гледам няколко мача на живо,ами Неапол изяждаше съперници, трева, топка и каквото още там му се изпречи за да стигне до гола. Не че в ПСЖ не бележи, но там чака топкта, вече е някак си по-апатичен. Същото важи в пълна сила и за Фалкао - мисля,че би бил далеч по-експлозивен в Испания.

Amateur2014
11.03.2015 15:02

Да, разбира се. Веднага мога да дам пример с Кагава и Верон *smile* Но ме озадачава едно нещо в цялата работа. В 2-3 мача показахме наистина добра игра. И под добра нямам предвид да победим, а като игра. Като примери, мачовете срещу Хъл, КПР (домакинството) и Тотнъм. Смазване с тотален футбол във всичките му компоненти. Също така - хубави и премерени мачове направихме и по време на онази прословута серия от 6 мача с победи. Без много положения, със сигурно владеене на топката, с премерени и смислени пасове и вкарване на положенията. За това също си трябва грамотност. И през всичките тези мачове, Ди Мария си беше на ниво. Колкото и да са неофициални мачове, но подготвителните ни мачове бяха също показателни. Не играхме срещу Фукушима (след земетресението), Чардфон Габрово и сборен състав на Бермудският триъгълник. Неофициални, да, но все пак играхме срещу Милан, Реал и Ливърпуул. Там какви разигравания правехме... Направо настръхвам. Надали Съндърланд, Суонзи, КПР (било то и на техен терен) са по-силни от "неофициалните" Реал, Милан и Пуул. Но мачът срещу Лестър, може би, илюстрира цялостната ни форма през този сезон. Играхме брилянтно до 60-тата минута. Спукахме ги от бой, с пасове, положения, голове. И след това какво стана - не знам и аз! Все едно на терена не бяха същите тези играчи, които вкараха 3 хубави гола. Значи, показвали са, че могат. Всичките играчи! Схемата също. Значи - пасва им схемата на игра. А и не играем с някаква нова схема. Или играем 3-5-2, или 4-4-2, или 4-3-3. Все стандартни схеми. Ди Мария играеше в Реал и Аржентина в същите схеми и не веднъж е показвал, че се чувства комфортно и е показвал калсата си. Значи не е и схемата! Но какво става в останалите мачове, когато тези играчи не могат да вържат един смислен пас - това остава непонятно за мен. Играчите са класни и точни (без Фалкао, може би) - показвали са го вече през този сезон. Явно проблемът е в мотивацията им, която би трябвало да дойде от треньора. Той трябва да ги стегне малко. Та заради това не искам да продаваме нито един играч това лято. Догодина ще е най-показното за способностите на играчите и треньора.

Tearstained
11.03.2015 14:06

Ди Мария е огромна класа. Това всеки го знае... аз също. Просто... нали знаеш как понякога някои играчи не си пасват на някой стил на игра... колкото и да са добри, нещата не се получават. Имам чувството, че и Ди Мария е от тях. Че ще остане още един сезон поне... това е почти сигурно. И дано да ме опровергае... *smile*

Amateur2014
11.03.2015 13:59

А, виж, по този начин съм напълно съгласен. Tearstained, само за Ди Мария не се съгласям. Именно на него трябва да му се даде шанс следващият сезон. Така говорехте и за Фелайни миналият сезон, а сега вече го искате като титуляр. Целият отбор играе зле и Ди Мария изобщо не е изключение. Показа в началото на сезона, че може да играе, но поради ред причини (независещи от него) се очакваше да му спадне формата. Така че Ди Мария нека си остане. Фалкао задължително аут, за Чичарито ми е все едно.

ApricotGarden
11.03.2015 13:56

Искам да кажа точно че не трябва да се рискува. Грешката е моя - изпуснал съм ''не'' трябва му се дава втори шанс.

Amateur2014
11.03.2015 12:53

Говориш за Фалкао ли? Ако е за Фалкао, нали сам разбираш, че под 45млн. паунда няма да го вземем? Както и заплатата му ще бъде поне колкото сегашната. Та, сега, като е под наем при нас, поне като не играе добре можем да го върнем. Но ако го купим, ще имаме една 30-годишна, 45-милионна и 300к-седмична дупка! С това ли искаш да рискуваме!? *smile* Както и да го гледам - не виждам абсолютно никаква причина да го купуваме! Виж, под наем отново и с драстично намалена заплата - добре. Иначе просто не виждам причина да го задържаме. Иначе и за Чичаритко съм съгласен. Той уж отиде в Реал, за да получава повече шансове, но май-май хич не ги получава. И въпреки всичко, Чичарито има 3 гола, Фалкао 4. Поне мексиканеца вече е свикнал с английският футбол и знае за какво иде реч, така че и аз ще се радвам да си го приберем. Заедно с Уилсън са перфектни на този етап.

ApricotGarden
11.03.2015 12:35

Споделям мнението ти. Предпочитам следващия сезон обаче да не се рискува и да му се дава втори шанс (доста скъп втори шанс *smile* ), а да задържим Чичарито (естествено ако той желае)

sundza
11.03.2015 12:09

Взимаме го и ви даваме Бейл *thinking*

medno
11.03.2015 12:12

Хаха тоя ръгбист ... *smile* Бейл ... Ама и голям спад във формата на Фалкао, освен, че не успя изобщо да се сработи със състава.