Трифон Иванов: Да оставим Ивайло Петев на мира

17:24
Трифон Иванов: Да оставим Ивайло Петев на мира
Легендата на българския футбол и бронзов медалист от САЩ'94 Трифон Иванов призова новият национален селекционер на България Ивайло Петев да бъде оставен да работи на спокойствие в навечерието на европейската квалификация срещу Италия на 28 март в София.

"Да не очакваме чак толкова много от първия мач. Мисля, че с Петев президентът на БФС Боби Михайлов заложи на правилната карта. С общи усилия трябва да изградим един нов отбор и да вървим крачка по крачка напред. В България има футболисти, на които трябва да им се даде шанс, дори от "Б" група, мога да посоча такива. Пак казвам – да не бързаме, да не си поставяме цели, да не говорим, че трябва да бием Италия, а да оставим треньора на спокойствие", каза Иванов пред "ТВ7".

Заслужилият си име на железен защитник Туньо коментира и отложените мачове в България заради падналия сняг: "Навремето сме играли и при по-лоши условия. В момента футболистите обаче имат по-други претенции. Може би не трябваше на всяка цена да се играе този кръг. Но да не забравяме, че сме домакини на европейска първенство за юноши, за първи път – времето ни притиска и трябва да приключим с вътрешния календар по-скоро".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация