Димитър Пенев: Сякаш има вътрешна война между играчите на ЦСКА

13:14
Димитър Пенев: Сякаш има вътрешна война между играчите на ЦСКА
"Последните два мача на ЦСКА показаха, че вероятно има вътрешна война между футболистите", това каза легендата на ЦСКА Димитър Пенев.

Пенев коментира последните две загуби на "армейците", като според него слабите резултати идват от проблем в съблекалнята.

"Спортно-техническото ръководство трябва да помисли върху тези две загуби, защото не може те да стават три или четири. Футболистите също трябва да си помислят. Имаха достатъчно време за подготовка, изиграха достатъчно контролни срещи и всички въпроси трябва да са към тях. В българския футбол има много такива случаи, когато Левски или ЦСКА губят има промени. Тези два мача с нищо не показаха, че това е ЦСКА, независимо, че и играчи, и треньори имаха предоставени отлични условия. Тези два мача показаха, че вероятно има някаква вътрешна война между футболистите. Мисля, че това е основното, че вътре няма колектив. От това положение се излиза с единство и правилно отношение между футболисти и треньори. Евентуална треньорска смяна зависи от отношението на ръководството и договорите", каза Пенев.

Той коментира и, че отборът не е изгубил шансовете си за титлата в А група.

"Отборът не си е изгубил шансът за титлата. Шестицата ще бъде интересна. Дано и Левски влезе в шестицата, но ще им е трудно. Според мен този кръг не трябваше да има мачове, защото тези терени оставят травми, които ще се покажат след два-три месеца. Всеки един мач може да се играе през седмицата, както е Европа", завърши треньор номер 1 за 20-ти век на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари