Марек препъна Литекс (видео)

15:06
Марек препъна Литекс (видео)
Марек успя да удържи нулево равенство с Литекс в мач от 21-я кръг на А група.
 
Оранжевите, които бяха по-активния тим на стадион "Бончук" пропуснаха серия положения и в крайна сметка не успяха да реализират нито едно. 
 
Литекс можеха да открият още в третата минута, но Маарс направи невероятен пропуск, след като шутира от 7 метра, а топката мина покрай дясната греда. До края на полувремето мача беше под диктовката на Литекс, но гостите така и не стигнаха до гол. 
 
Второто полувреме отново беше под доминацията на ловчанлии. Първият по-сериозен пропуск на Марек дойде в 61-та минута, когато Виячки стреля след центриране от корнер, но Висиниус реагира навреме и изби. 
 
След равенството Литекс измести Локомотив София от четвъртото място с актив от 36 точки. Марек остават на предпоследна позиция с 14 точки. 
 
Малко по-късно днес столичните железничари играят с Черно море на стадион "Локомотив". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
09.03.2015 19:44

Адски мизерно играят Литекс с тоя балък в пълния смисъл ... Един от играчите , които най - много уважавам от 94 , да не кажа че точно него уважавам най - много , но абсолютно не става за треньор , дори на марек ...

plamkisa
09.03.2015 17:58

Теренът на "Бончук" е в пъти по-добър от този в Надежда. Там нещата са просто потресаващи. И Реал М да отидат да играят там ще изпитват сериозни затруднения да победят.