Специалния предлага две резерви за Марек Хамсик

19:30
Специалния предлага две резерви за Марек Хамсик
Хитра сделка се опитва да направи наставникът на Интер Жозе Моуриньо. Португалският специалист е предложил на Наполи Виктор Обина и Нелсън Ривас за халфа на южняците Марек Хамсик.

Както е известно, Специалния е голям фен на словашкия национал и има голяма желание да го привлече на "Джузепе Меаца". От друга страна Моуриньо наскоро обяви, че е бесен от голямата група футболисти, която е принуден да тренира.

"Обичам да работя с 22 души в първия състав. Сега имам на разположение 30 и това не ме радва. Казал съм на няколко души, че не влизат в плановете ми, но не мога да им заявя, не тренирайте с нас, ходете при юношите, те все пак, имат договори с Интер."

Предполага се, че двама от излишните са именно Ривас и Обина, който дори през миналия сезон игра игра под наем в Киево.

Ривас пък, заедно с Николас Бурдисо е един от най-нестабилните бранители в селекцията на Интер.

Напомняме ви, че Ривас доста пъти през миналия сезон бе причина Интер да допуска леки голове, а по време на първия полуфинал за Купата на Италия със Сампдория Ривас и Бурдисо бяха тотално надиграни от Антонио Касано и компания и "нерадзурите" загубиха с 0:3.

Все още не е сигурно дали ръководството на Наполи ще се съгласи на подобна сделка, но специалистите в Италия смятат, че ако Моуриньо предложи и две милиона евро заедно с дуото си резерви, южняците могат да склонят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация