Буфон към жена си: Най-красива си, когато си бременна

19:11
Буфон към жена си: Най-красива си, когато си бременна
Джанлуиджи Буфон изживява последните мигове от ваканцията си заедно със съпругата си Алена Середова в елитен гръцки курорт. Вратарят на Ювентус наскоро заяви пред италианско списание, че жена му е още по-красива, когато е бременна. Както е известно, чехкинята е в петия месец и през ноември се очаква на бял свят да излезе Буфон-младши номер 2.

"Тази почивка беше една от най-хубавите ни откакто сме заедно. Алена се разхубавява, когато е бременна, макар че е много трудно тя да може да бъде още по-красива", споделя вратар номер 1 в света.

"Радвам се, че съм срещнал точната жена, с която да направя щастливо семейство и с трепет очаквам второто си дете", допълва играчът, който от утре ще се включи в подготовката на Юве в Пинцоло. Напомняме ви, че Буфон получи по-дълга почивка от Чиро Ферара, тъй като Джиджи бе част от "Скуадра Адзура" през юни.

"Имам още три години от договора си с Ювентус и съм оптимистично настроен за новия сезон", казва още Буфон, който бе забелязан усилено да се рови в италианската преса, докато се излежаваше на плажа заедно с прекрасната си съпруга. Може би Джиди, както и всички тифози на Юве очакват трансферът на Фелипе Мело вече да бъде официално оповестен...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари