Брьоншьой - Вестшелан, спечелен

16:51
Брьоншьой - Вестшелан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. февруари:
11 познати от 18 мача - 61.11% успеваемост

Залог на деня за 04.03.2015 г.    



Гостите са тим, който е част от елита на Дания, а Брьоншьой е отбор, който се намира една дивизия по-надолу спрямо своя съперник. Предимството тук, не само поради това, е на страната на гостите. Вестшелан е в зоната на изпадащите, но това не значи, че той ще подцени турнира за купата на станата. Гостите ще започнат този мач с най-доброто, с което разполагат като изпълнители, и в хода на двубоя това трябва да даде отражение и в крайна сметка те да спечелят. Разликата във възможностите на двата опонента тук изглежда повече от значима. Брьоншьой е предпоследен в дивизията, в която се подвизава.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.70
 
Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Axl_Rose
05.03.2015 16:10

Както очаквах вчера лидерите в Англия си взеха мачовете , само Евертън се изложиха !

За днес сам се спрял на Юве под 2,5 и евентуално на картони над 5 на Азиацки , може да се пробва и Ксанти над 2,5 . Успех

orton95
04.03.2015 22:28

на Живо у Италия търсете Х2 на Наполи или Наполи да продължи. Бенитес обича турнирите и няма да остави нещата така *beer*

Axl_Rose
04.03.2015 19:19

За днес Евертън 2ДНБ , доста време карамелите нямат победа , мисля че тук могат да я постигнат , иначе на хартия лидерите трябва си земат мачовете , НО да видим !