Симона Първанова целуна страстно Дейвид Бекъм в Лондон

15:49
Симона Първанова целуна страстно Дейвид Бекъм в Лондон
Футболната икона Дейвид Бекъм и водещата Симона Първанова си размениха страстни целувки на централната Лондонска улица "Marylebone Road". Емоционалното преживяване по между им бе запечатено от папараците, които следят Бекъм всяка секунда.

От снимките се вижда , че топ-водещата на телевизия Планета и топ футболиста на Английския национален тим са доста интимни и явно искрата по между им е пламнала силно след като не се притесняваха от хилядите хора ставащи свидетели на тяхната близост.

Като се има предвид обаче адреса, а който се е развило действието става ясно, че точно там е восъчното копие на футболиста в музея на Мадам Тюсо.

"Изкуших се да се целувам с Дейвид Бекъм, защото той е любимият ми футболист и ме привлича като мъж. Е засега се задоволих с восъчната му фигура в музея, но понеже вярвам,че всичко е възможно на този свят може пък някой ден наистина да съм в обятията на Дейвид", коментира с усмивка Симона.

Сексапилната блондинка имитира блестящо и радостта при отбелязан гол на съотборника на Бекъм в националния отбор Уейн Рууни.

"Скоро един приятел ми сподели,че именно Рууни е любимият му нападател. Сега изучих в детайли позата на играча, чиито прякор е Шрек след като е вкарал попадение, за да я показвам и да се смеем на актьорските ми превъплащения", сподели водещата на Лабиринт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
16.07.2009 20:23

Дей ...Мисля да пиша на Тия дет праят восъчните фигури да почнат да правят такива с Щръкнал Член от дърво ...който го направи това милионер ш стане *joking* а на наще курви мога да кажа само едно ебете се и продължавайте да ме "радвате" тъпи кучки ...
както една каза ..а мани го тоя Щуката .. малък му е ...абе малък малък ама та минах нали ... курва заспала смотана сичките са такива ебете яко

liverpool9418
16.07.2009 19:13

Явно Бекъм е станал като Хер Флик от Ало ало, защото и той като се целува е същия *lol*

FLY_I
15.07.2009 16:59

........и колко и е малък мозъкът хахах тъпа пача

nasran_chorbar
15.07.2009 16:25

Тая се целува с восъчни фигури...сметай какво и е дилдото *joking*