Адам Джонсън е пуснат под гаранция

09:47
Адам Джонсън е пуснат под гаранция
Английският национал и играч на Съндърланд Адам Джонсън, който беше арестуван по подозрения за полови отношения с 15-годишна девойка е освободен под гаранция, съобщи "Скай Спортс".

В понеделник сутринта, британски вестник съобщи, че полицаи са нахлули в дома на играча и са го арестували по подозрение за секс с непълнолетна. Освен това по време на обиска в дома на Джонсън е бил открит и зареден пистолет.

Малко по-късно ръководството на Съндърленд отстрани футболистът от тренировки с отбора до края на разследването. Днес обаче Джонсън е бил освободен под гаранция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
04.03.2015 04:18

Като ги знам английските девойки на кво мязат, тази 15 годишната като нищо се е направила да изглежда кат зряла лелка. Въобще, трябва да си мнооого предпазлив с каките, че ей така, за едно е*ане, са те изкарали педофил. Не че няма и такива, разбира се...

ApricotGarden
03.03.2015 22:18

Най-лошото е, че сега трябва да го извадя от отбора ми във Fantasy Football - а ми печелеше доста добри точки *joking*

kapitana123
03.03.2015 14:28

"...Дали момичето го е направило за пари и слава не знам. Трудно доказуемо е..." - винаги е затова и не е необходимо да се доказва. Това е аксиома. Между другото скоро писаха за нещо от сорта: една кучка натискала се със сина на Роналдо (15г.), но за арестуване не стана и дума. Бих насочил вниманието към двойните стандарти, когато дадено престъпление е извършено от човек или от жена.

Onzo16
03.03.2015 20:16

За съжаление има много такива отрепки които играят the harassment card *sad*

WDale
03.03.2015 15:34

"Ушите" може да ги изправи "като мъжка порода" поради чиста физиология, а не защото съзнателно го искаш. Освен това така както сме "по-силни", на практика възможността за "тази сила" ни е донякъде отнеата, защото решиш ли се да я ползваш нападателката ти ще врекне, че си я малтретирал, пребил и ще се изкара жертва, а ти ще излезеш нападател.

Jason_Scotland
03.03.2015 14:36

*joking**joking**joking* тва ми хареса "Бих насочил вниманието към двойните стандарти, когато дадено престъпление е извършено от човек или от жена"*wink* Някакси подсъзнателно се приема, че жена мъж не може да изнасили, защото ако "Лъвчо не изправи ушите като вълча порода" онази не може да го таквози а и нали уж по принцип сме силния пол, но чисто абстрактно въпроса поставен от теб си стои актуален*wink*

Jason_Scotland
03.03.2015 13:38

Дали момичето го е направило за пари и слава не знам. Трудно доказуемо е, но е работа на съда.
Аз лично допускам, че по-скоро си прав в това отношение.
Друг е въпросът, че тук това си стана като мода последните три години (след случая с Джими Савил) и много хора отидоха по затворите за масова педофилия по тв студия и концерти. Последният беше миналата седмица ... небезизвестния Гари Глитър*erm*
В началото и аз не вярвах и си мислех, че прошляци се мъчат да измъкнат пари от селебрити, но се оказа, че с десетилетия тез селебрити са се възползвали от известността си за престъпления срещу момценца и момиченца далеч под 15 годишна възраст.
Не съм бил там ... съда го казва*wink*

Jason_Scotland
03.03.2015 11:04

След масовите скандали със звезди от шоубизнеса тресящи Острова вече три години а и много от тях вече са по затворите ... сега се започва и с футболисти май.
Англия се превръща в страна пълна с педофили*erm*

RMRM7
03.03.2015 12:58

Не знаех за тази случка, но е възможно 15-годишната да е изглеждала като 25 годишна, и да иска да си легне с него просто защото е известени и има пари. Като знам техния манталитет и как обичат да си "контролират" децата, това е просто нормална случка, значи трябва да накажат почти всеки

kolio_vg
03.03.2015 10:08

Талантлив играч,но е малко тип Валери Божинов.