Ивелин Попов подари първата победа за 2015 г. на брат си

00:15
Ивелин Попов подари първата победа за 2015 г. на брат си
Капитанът на България Ивелин Попов "подари" първата победа на Кубан Краснодар за 201 5 г. на своя брат Владимир, който имаше рожден ден на 1 март. След успеха с 1:0 над Мордовия Саранск на 1/4-финал за купата на Русия Ивелин вдигна специален транспарант с честитка за брат му, а към импровизираната футболна картичка, сътворена на терена, се присъединиха и негови съотборници, информира "24 часа".

"Честит рожден ден, братко мой! Подарявам ти тази победа!" Това написа Ивелин Попов на страницата си във фейсбук, публикувайки снимката за брат си.

Българският национал бе най-добър за тима си, като създаде редица опасности пред вратата на Мордовия, но в 87-ата мин пропусна дузпа. "Не мога да го обвинявам за пропуска. Дори се надявам всички да играят като него. Ивелин заслужава само похвали за представянето си", заяви треньорът на Кубан Леонид Кучук.

Победния гол за краснодарци отбеляза Тони Шунич в 34-ата мин. Ивелин и компания се класираха за полуфинал. Завърналият се в Кубан Станислав Манолев трябва да запише повторен дебют за тима в предстоящите мачове от първенството.

В полуфиналната фаза на купата на Русия ще има поне още един българин. Георги Миланов игра при успеха на ЦСКА Москва с 1:0 над Криля Советов и също влезе в топ 4 за купата. Шанс да го стори все още има и Благой Георгиев. Неговият Рубин гостува на Локо Москва в 1/4-финалите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
03.03.2015 02:31

Ех, Попе...
Ужас не, ужас *cry*
Дано успее да се реабилитира някак си, поне в национала, че със или без лента, си е капитан. *cards*