Рома - Ювентус, спечелен

14:33
Рома - Ювентус, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. февруари:
10 познати от 17 мача - 58.8% успеваемост

Залог на деня за 02.03.2015 г.  



Рома трябва, а и има всички шансове, да спечели този мач и да запази реални шансове за късен щурм в битката за титлата. Най-силният коз на домакините изглежда това че Ювентус е успокоен, когато става дума за мачовете от Серия "А" и ще постави акцента в играта си в краткосрочен план върху ответния мач с Борусия Дортмунд в Шампионската лига. Няма и как да бъде по-различно, след като Старата госпожа спечели първия мач с дортмундци само с 2:1 на своя земя и поне в рамките на този месец ще насочи всички си мисли към мача с немците в Германия. Рома трудно в крайна сметка ще застраши водачеството на Юве, но трябва да направи всички по силите си, за да спечели или най-малко да не допуска поражение на свой терен.

Прогноза: Ази.хенди +0,25 гола за Рома, Коефициент: 1.75
 
Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Axl_Rose
03.03.2015 15:53

От мен Вила задължително 1ДНБ , ако и този мач него вземат не ги виждам , мисля че е идеален момент да се вдигнат именно срещу местния съперник !

night_wolf1984
03.03.2015 19:18

От мен Пехтахор..коеф...3.62*smile*

killerkala
02.03.2015 22:01

ххаха тия трабзон как ме покриха на късмет евала остават ми само селта инголщат и рома 1х кво ше кажете селта някой гледа ли ги ше бият ли иначе освен тия на фиша още бяха алборг2х таргу цскаМ кубан мнения момчетаа

Getcatta
02.03.2015 21:28

А аз мисля, че мачът е Х.. понеже не съм специалист, от днес ще залагам целия месец за или против прогнозата на "СПЕЦИАЛИСТА".. мисля че ще докарам същата успеваемост та даже и по висока... а мога и по един мач по мой избор...като например Левски - Хасково...да прогнозирам с успех

Kalinho
02.03.2015 20:04

надявам се Рома да бият, да има интрига *smile*

dobrinko
02.03.2015 19:49

Аз бих предложил първо/краен, 1/Х или 2/Х, ако търсите нещо само на първото полувреме, може да играете над 1,5гола,

Axl_Rose
02.03.2015 17:37

Тука най-добре е на картони да се играе , над 6 азиацки изглежда добре на около 1,90 и мисля че има големи шансове да се покрие.
Победа на Трабзонспор , комбиниран с над2,5 или гол/гол е другия ми залог ! Успех

ivanrealmadrid1
02.03.2015 15:27

искам Рома да победи,, но най-вероятно ще е Х , 1:1 от мен

golemiq_geshan
02.03.2015 14:57

Юве няма как да подходи спокойно за този мач , защото програмата им в момента не е толкова натоварена , не им предстои , нито им е отминал скорошен мач , така че вниманието е изцяло върху този двубой , още повече , че ако го загубят разликата ще бъде скъсена и предвид това , че всички в отбора искат повече от всичко да продължат напред в Шампионската лига , то за евентуалните им бъдещи срещи в турнира , положението им в Серия А ако е нестабилно това би усложнило много живота им , така че тук просто ще се възползват че мача им се падна в момента когато нямат допълнителни двубои и ще излязат на макс за победата , в това господинчото Сотиров може да е сигурен ! Още повече след скандалите , които се разразиха в първия мач , дразнителя е наистина голям тук . Рома обаче има всички шансове за победа . По принцип проблемите на "вълците" този сезон в Серия са свързани изключително с мотивацията на отбора заради силния минал сезон едва ли не си мислят , че всички победи са им в кърпа вързани срещу не толкова класните отбори и то там дойдоха грешки ... Мисля че тук обаче мотивацията ще е като за финал на шампионска лига , защото това е най - важния мач за сезона и наистина се надявам да спечелим . Иначе странно защо човека с големите анализи не споменава никъде ако не за евентуалните контузии , които според мен са цирк в Юве и не си струва да им се обръща внимание , то поне за наказаните им играчи , които не са никак малко

medno
02.03.2015 14:56

Господин Сотиров отбори, които знаят как се печелят титли като Ювентус не разсъждават като вас : "сега сме спокойни и отпуснати преди мача с Рома, защото са от Серия А ... а ще си пазим силите за ШЛ, където видяхме зор ..." Това е абсурдно! Професионалистите мислят мач за мач. Прогнозата ми иначе е за гостите, които са много по- класни и съсредоточени на терена и показват завидно постоянство в Серия А. След този мач мисля, че сезона ще се доиграва с ясен шампион, в лицето на гостите от Торино. 0:2 или 1:3 (2ХК)

medno
02.03.2015 16:36

Да съгласен съм, че не са по- класни, но са по обиграни и си вярват по-вече, което е много важно. Прав си за този двубой, че ще е като финал на ШЛ и за двата отбора и според мен ще има и червен картон (малко под 3 сигурно е коефициента *smile* ) Иначе за кой е по скъп- незнам, но моите представи са доста различни от тези на критиците, които оценяват футболисти като Хамес на 100 млн и т.н.... Труден мач и двата отбора ще имат шансове, но като гледах мача с Борусия, които вкараха само, защото Киелини се подхлъзна ... си мисля, че ако вкарате гол ще сте до там, а колко ще получите вие незнам .. 0,1,2 или нааай- много 3 *smile*

golemiq_geshan
02.03.2015 15:45

Много по - класни не са Ювентус , мисля че ако се направи примерно някаква реална съпоставка между играчите по цена , дори не се знае кой ще е по - скъпия отбор , ако разбира се не се слагат някакви нереални цени като примерно нещо от сорта на 80 млн за Погба ... Иначе големите отбори на всякъде си ги правят тея сметки преди важни мачове в Шампионската лига или примерно при натоварен цикъл и скоро приключил важен мач , след който да има натрупана умора , за това големите отбори разполагат с такива скамейки , каквато Юве обаче не разполага , що се отнася до скамейка Рома е много по - напред ако не броим контузиите , не забравяй как Реал и Барса миналия сезон играха с резервни отбори около мачовете в Шампионската лига един срещу друг , така че тези моменти ги има , но просто господин Сотиров не се сетил за друга обосновка за тази си прогноза и се е опитал да мине с уж пазенето за Шампионска лига , което може да мине примерно 2-3 дни преди мача с Борусия , но от сега да я мислят , е смешно да се твърди ..