Голямото наддаване започва, ПСВ продава звездата си

13:11
Голямото наддаване започва, ПСВ продава звездата си
Европейските грандове и по специално Тотнъм и Манчестър Юнайтед получиха зелена светлина от ПСВ Айндховен за трансфера на изгряващата звезда на холандския футбол Мемфис Депай. Спортният директор на филипсите Тон Гербрандс разкри, че най-вероятно 21-годишният талант ще напусне отбора след края на сезона.
 
"През миналия сезон Тотнъм предложи 20 млн. евро за Депай, но тогава ние решихме да го задържим", сподели Гербрандс пред "NOS" и допълни: "Вероятността обаче да се разделим с него през идното лято е много голяма".
 
Звездата на Депай изгря на Световното първенство в Бразилия миналото лято, когато записа два мача за представителния тим на Холандия. Към него сериозен интерес проявява и Манчестър Юнайтед. Наскоро мениджърът на червените дяволи Луис ван Гаал призна, че иска да го види в редиците си.
 
Депай оперира като крило, но въпреки това е сред водещите голмайстори на ПСВ през този сезон. До днешна дата той е записал 31 мача с екипа на тима от Айндховен, в които е успял да отбележи 21 гола. 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
02.03.2015 18:17

Абе Ван Гаал да не е решил да изкупи всички холандски футболисти на планетата?!?! Депай е адски неграмотен тактически,което му е най-лошото качество,според мен има по-добри опции от него за крило,но щом е холандец е с предимство. *sad*

Amateur2014
02.03.2015 19:52

Е кои толкова мисли да купува или е купувал? Ван Перси си го имахме вече. Взехме и Блинд и момчето се представя много добре. Предвид това, че по всяка вероятност това е последният сезон на Перси при нас (или поне така се надявам), то още един холандец не виждам какво толкова лошо има да вземем? Още повече, млад и перспективен и който е свикнал да работи с Ван Гаал в националният. Все едно да кажем, че Ван Гаал мисли да изкупи целият състав на Аржентина след като привлече Ди Мария и Рохо, преди време се появиха слухове и за Гарай, а сега дори се спряга името и за Лавеци.

Amateur2014
02.03.2015 17:07

Абе направо не мога да повярвам, че го пиша това, но за какво ни е при наличието на Йънг? *smile* Имам предвид, Йънг се представя супер добре от началото на сезона, Валенсия както винаги е на висота. Янузай се видя как допринесе за освежаване на играта в събота, а Ди Мария също е крило. Общо взето, имаме две крила, които могат да играят и на двете крила еднакво добре (Янузай и Ди Мария), както и две крила, които са си изявени ляво и дясно крило (йънг и Валенсия). Депай в случаят не виждам защо ни е.

SuperSizee
02.03.2015 22:35

Това е въпрос с повишена трудност, но нека се мъчат още с подобия на футболистите, които изброи.

Amateur2014
02.03.2015 17:42

Така е, прав си. Не взех предвид възрастта на Йънг и Валенсия.

HighlanderBG
02.03.2015 17:26

Ти кой предпочиташ да развиеш? Йънг, 29 годишен; Валенсия, 29 год. без голове до сега в сезона или Депай, 21 годишен с 21 гола през сезона, считан за един от най-проспериращите млади таланти в света.

golemiq_geshan
02.03.2015 15:50

Депай има страхотни качества , но е неграмотен на терена , не умее да спазва никакви тактики , каквито между другото са голяма част от играчите на ПСВ , които вчера абсолютно шокиращо за мен загубиха от Аякс , отбор с много по - слаби отделни индивидуалности , но явно там се работи много по - добре , явно тоя Коку и бандата му не могат да развият пълния потенциал на ПСВ , те пак ще станат шампиони , но няма да убедят никого ако така се провалят в големите мачове , защото "филипсите" с наличния си ресурс би трябвало да газят дори грандовете в Холандия

cr9naldo
03.03.2015 10:13

Разкажи им за Твенте

golemiq_geshan
02.03.2015 18:30

За каква класа говорим изобщо и кои са тези , които са ти дали плюсове ... ПСВ без никакво съмнение е с 2 класи чисто индивидуално над Аякс , тва че повечето си нямат представа кой отбор какви играчи има и всички знаят там , че Аякс последните години е доминант значи точно абсолютно нищо за този сезон !!! ПСВ има в състава си холандски национали като Брума , Джетро Вилемс , Вайналдум , Махер , Депай , за Нарсинг още не се е наложил , но и неговото време ще дойде , още разполагат с Андрес Гуардадо мексикански национал , Люк де Йонг рекордния трансфер на Гладбах , на кого само контузиите му попречиха да се наложи при "жребците" , Сантианго Ариас има страхотни качества в защита , самия факт че играч като Локадия за стандартите на Ередивизие е пейка в ПСВ , при положение , че е по - добър от всички нападатели на Аякс говори достатъчно за класата между двата тима ... Говоря ти като някой , който е много на вътре в холандския футбол , а и тази победа снощи не значи нищо , първо защото до изравнителния гол на ПСВ ударите бяха 17-3 и резултата вместо 0-1 трябваше да е 3-0 , ПСВ си ги удари без проблем в първия мач между двата тима , така че този резултат снощи също толкова означава нищо .... Ако "филипсите" намерят точните хора да ги водят и да разкрият пълния им потенциал , при положение че всичките им играчи са под 25 години , то можеш да си сигурен , че ако не се разпродадат скоро пак ще вършат чудеса в Европа

night_wolf1984
02.03.2015 17:35

За мен Аякс са по класни..нищо,че са след ПСВ....и в европа играят по добре..*smile*

patkarche
02.03.2015 13:15

Давам за него 2 лева + кутия цигари

biser_gerrard
02.03.2015 14:55

Пак е нещо. Сигурен съм, че той за теб не би дал и плюнката си *joking*