Рангелов влезе като резерва при равенство на Коняспор

21:34
Рангелов влезе като резерва при равенство на Коняспор
Българският национал Димитър Рангелов записа игрови минути за своя Коняспор при равенството 1:1 като домакин на Фенербахче.

Нападателят се появи на терена в 76-ата минута при две вкарани попадения за хикса. Домакините откриха първи чрез Махланду, а Егемен Коркмаз изравни в 67-ата минута.

След равенството в 22-ия кръг на турското първенство, Коняспор заема 13-о място с 24 точки, докато Фенербахче е на 2-ата позиция с 47 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
01.03.2015 11:16

Дори сега като се сетя , че Ризеспор пратиха в Левски тоя Либан Абди само за да си отворят квота да привлекат полския национал Людовик Обраниак , бивш капитан на Лил и играл още в Бордо и Вердер , а още в отбора им на Ризе играят играчи като доскорошния голмайстор на Спарта Прага Ленърд Квеук , игралият доста години в Бундеслигата с Айнтрахт Умит Коркмаз , направилия страхотно африканско преди 2 години новоизлюпен нигерийски национал ОБоабона , който е и млад , а Ризеспор е 15-ти в Турция и има по малко спечелени точки от броя изиграни мачове 21 от 22 и после , а тези играчи дори не са минали 30-те , как после да се сравняваме с турското , камоли да се присмиваме , че там отиват играчи ...

golemiq_geshan
01.03.2015 11:06

Смеем му се на турското , че се в Турция ходели играчите от А група , в анадола , но всяка седмица става поне по една "изненада" в него , много рядко грандовете взимат победи с някви разгромни резултати , а и е нормално предвид , че в почти всеки турски отбор от елита играят футболисти , които са играли в най - добрите първенства в света като немско , испанското , английското дори , а ние да продължаваме да сме белите , а те черните ...