Юнайтед пречупи Съндърланд с два гола на Рууни (видео)

18:56
Юнайтед пречупи Съндърланд с два гола на Рууни (видео)
Манчестър Юнайтед победи Съндърланд с 2:0 в среща от 27-я кръг на Висшата лига.

Главен съдия бе Роджър Ийст.

Червените дяволи матираха защитата на противника в 64-та минута, когато Андер Ерера намери Радамел Фалкао в наказателното поле, а Тигъра се измъкна елегантно от опеката на Джон О`Шей. Защитникът бе принуден да повали на земята тигъра. Реферът отсъди дузпа и изгони О`Шей.

Уейн Рууни пое отговорността да изпълни наказателния удар и не сбърка, откривайки резултата.

Нападателят преодоля Пантилимон с изстрел, пласиран в долния десен ъгъл.

Интригата бе напълно убита пет минути преди края. Аднан Янузай опита да отбележи с диаголане удар по земя, но Пантилимон изби. Топката попадна в краката на Рууни и английският национал пробва да скъса мрежата със силен шут от близка дистанция.

Юнайтед спечели важни три точки, които го оставят в топ 4.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rqazpr7
01.03.2015 21:00

Приятел, точно и ясно съм го написал.
Тези футболисти могат да играят на тези позиции, и са били използвани на тези позиции.
Смолинг десен бек? - Да, Крис може да играе бек и беше използван, като такъв в много мачове и то още от Съра преди години.
Съра първи върна Валенсия, като бек при много контузии и тогава. Дори се справя много по-добре от Рафата.
За Ашли, това е нова задача, но бих казал, че се справя добре, като халф-бек при смешната тактика на Ван Мангал 3-5-2

И тези футболисти, след като могат да играят на толкова много позиции, това си е разширен състав.
Това не е Де Хея и да се опитваш да го направиш нападател!
Например един Фил Джоунс - Момчето може да играе десен бек, може да играе централен, може да играе и дефанзивен халф.
Такава е ситуацията и с тези, които съм изброил по няколко пъти.
Рохо - в националния на Аржентина играе ляв бек, а при нас играе централен.
Ди Мария - той си играе момчето на няколко места, но истината е, че е най-добър по крилата.
Янузай - може да играе от ляво, от дясно, в средата - малко по офанзивни функции

rqazpr7
01.03.2015 12:28

Единственото хубаво нещо е, че всичко си зависи от нас!
Имаме по-малко мачове от повечето отбори от топ 4, като изключим контузиите през сезона, които ни мъчат - би трябвало да сме по-добре подготвени от повечето отбори, по-отпочинали, защото имаме повече време за възстановяване, цикъла не ни е толкова сгъстен като на Челси, Ман Сити, Арсенал и Ливърпул.

Каквото и да си говорим - имаме доста добър състав и на всеки пост имаме поне по 2-3 играчи:

GK: Де Хея/ Валдес / Линдегард
RB: Валенсия, Рафел, Фил Джоунс, Смолинг
LB: Люк Шоу, Рохо, Дейли Блинд, Блекет та дори и Ашли
CB : Фил Джоунс, Смолинг, Рохо, Еванс и младите момчета Пади МакНиър и Блекет
DM: Дейли Блинд, Карик
M: Дейли Блинд, Карик, Фелаини, Лингард и по-офанзивните Мата, Янузай, Ди Мария, Ерера и дори Уейн
RM: Валенсия, Ди Мария. Янузай,
LM: Ди Мария, Янузай, Мата, Ашли
RW: Ди Мария, Янузай, Уейн
LW: Ди Мария, Янузай, Мата, Ашли
CAM: Уейн, Мата, Ди Мария, Янузай, Ерера, Фелаини
CF/ST: Уейн, Фалкао, Перси и младия Уилсън

Каквото и да си говорим този състав е доста разширен и не е, като да нямаме дълга скамейка *smile*))

Amateur2014
01.03.2015 13:00

Приятел, не че нещо, ама като си повторил някои имена по 3-4 пъти много ясно, че ще изглежда прекалено разширен състава. Пълна глупости си написал. Йънг ляв бек... Смолинг десен бек? Всеки говори, че МакНеър е бъдещият ни десен бек, но си го сложил централен бранител. Валенсия и той десен бек! Това са позиции, на които въпросните в много критични ситуации биха могли да поиграят 1, макс 2 мача. Съставът ни изобщо не е прекалено разширен. Имаме общо 28 играча и то с имена като Тон Торп, Рийс Джеймс, Перейра, Линдегард, Ник Пауъл, които надали ще получат много шансове този сезон, та да не кажа и следващите, но въпреки всичко не си ги споменал. Значи ставаме 23 играча. Предполагам, че поне Линдегард, Перейра и Пауъл излитат лятото, а защо не и Ван Перси и Фалкао. Оставаме с 21 играча. Много се шуми покрай продажата на Мата и се надявам да не е истина. И си мислиш, че 21 играча са прекалено раздут състав за сезон от 38 мача първенство + ФА Къп + Купа на лигата? А ако пък се класираме за ШЛ или ЛЕ, там пък мачовете са още повече? Съставът си ни е доста добър. Както като качество, така и като количество. Въпросът е най-накрая да се хванат едни титулярни 11 и те да започват всеки мач. Тези 11 да се обиграят помежду си и ако се налага, да се правят само леки корекции с резервните играчи. За тази цел, обаче, трябва треньорът да разясни на всички каква роля ще имат в състава и да разбере кой ще е доволен с новата си роля и кой не! Който не е доволен - трансфер и аут. Който е доволен и иска да се бори за титулярното място - добре е дошъл! А това нещо ако искаме да стане - трябва поне един сезон и респектиращ треньор. Силно се надявам Ван Гаал да е такъв.

Chelsea_life_4
01.03.2015 07:05

Дори при такова положение в мач на Челси нямаше да има отсъдена дузпа !!!

Rezors
28.02.2015 20:31

Бърз поглед над програмата ти е достатъчен,че да се разревеш с глас. Тотнъм,Нюкасъл,Ливърпуул,Челси,Арсенал,Астън Вила,Евертън,Кристъл Палас,Манчестър Сити..ми аз от тия мачове виждам не повече от 3 победи с тая игра *scared* Като сметнем,че Вила и Хъл Сити ще са ни най-лесните съперници,може би и Нюкасъл,щото са ми малко мътни след уволнението на Пардю не виждам големи шансове за победи. Челси,Арсенал,Сити,Тотнъм,Евертън,все отбори,които ни затрудняват,а сега с тая нашата форма..Да ви кажа честно не искам да играем в ШЛ,не искам в никви турнири да играем,ама се налага,кинти трябват. Просто ако влезнем в ШЛ и не се организират и не започнат да играят свястно голям срам ще берем. С оглед предстоящите ни мачове,мисля че края на кампанията не е никак близо..ама никак

Amateur2014
01.03.2015 11:45

И това идва от фен на отбор, който не е минавал 1/8 финали на ШЛ, в които е отпадал позорно. Не е ли малко лицемерно да говориш за слаби представяния? Нека да кажем, че Юнайтед и след 5 години да се класират за ШЛ, а Сити всяка година да се класират, то Юнайтед пак ще се класират по-скоро поне на 1/4 финал в ШЛ от Сити! Гледай си отбора и недей да даваш акъли.

Amateur2014
01.03.2015 11:43

Виж, приятел. Странно ми е да не искаш отборът ти да играе в европейски турнири като цяло. Защо мислиш, че ще бъде същото и следващият сезон? Ван Гаал в момента е повече от очебийно, че определено изпробва полезността и функционалността на всеки играч на различна позиция и в различна схема. Аз лично друго обяснение за абсурдните му решения нямам. След този сезон: титулярните играчи, титулярните им позиции, главната схема, кои играчи са излишни, трябват ли още играчи и на какви позиции! Както и миналият сезон мрънках на болшинството: оставете треньора за поне един сезон. Да се запознае с играчите, обстановката, да си направи трансферите след като види как играе отбора, а не просто понеже знае, че на този отбор му трябва крило (например). Тези неща не стават за по-малко от сезон. В момента и на мен ми лази по нервите с тези си решения, но факт ли е, че сме в топ 4? Факт е! Задържаме се в топ 4 с необходимите усилия, без много зор. Така че недей така да искаш да не участваме в ШЛ. Сега не се представяме добре, факт е, но това изобщо не означава, че ще сме така и следващият сезон. Понеже ако заиграем като хората пък ще те е яд, че не сме в ШЛ. Заради това - топ 4 е целта, към момента Ван Гаал се справя. Ще се види какво ще стане в краят на сезона и тогава да теглим чертата. И аз имам леки притеснения относно класирането ни в топ 4, но се надявам Ван Гаал знае какво прави! Доверявам му се, няма как! Дайте му и шанс и следващият сезон понеже сега болшинството му иска уволнението, но следващият сезон ако заиграем като хората ще го обявите за легенда, едва ли не. Трябва време за всичко, разберете го това!

Edin_Dzeko10
01.03.2015 10:09

Не се притеснявай ,че ще станете за смях и без това ще сте 5 или 6 но виж и в Лига Европа пак може да ви направят за смях но поне ще имате шанс да минете групите..*lol**lol**lol**lol**lol*

petko9305
28.02.2015 23:46

Смешно е но е самата истина. Спомням си само допреди 4-5 год. как бяхме от най-силните или дори най-силния отбор.

Manchester4o
28.02.2015 22:52

Тоя сезое е така,другия може да се подобри играта,кво ако към края сме 4-ти ще се молиш да падаме ли,направо не ми се коментира,смешници*devil**evil*

Luxury
28.02.2015 21:48

С тази игра как си ни представяш примерно в шл ? Отбори като Андерлехт,Олимпиакос,Шахтьор,Базел т.н ще ни направят за смях а какво остава с/у отбори като БМ,РМ,Барса...

Luxury
28.02.2015 21:47

И мен ако питаш и на мен не ми се иска да се класираме в топ 4 та да може да разкараме ЛВГ ,че с неговите умрели тактики наистина голям срам ще береме... А от тези мачове дори и с/у Мухлясъл няма да вземем 3 точки макс Х само с/у Палас и Вила имаме някакви шансове но с/у другите освен Арсенал,Тотнъм от които можем да вземем и Х в другите мачове не очаквам чудеса...

Manchester4o
28.02.2015 21:09

Тва за пръв път виждам фен,който да не иска да гледа отбора си в евротурнирите...*evil*

rqazpr7
28.02.2015 19:59

Колко точки очаквате да вземем в последните 10 мача?!
След, като имате на предвид, че изпуснахме 19 точки срещу слаби отбори (Две загуби от Суонзи, загубата от Лестър, равенствата със средняци и слабаци като: Съндърланд, Бърнли, Уест Бромич, Уест Хам , Астън Вила)


30 Ливърпул - Манчестър Юнайтед - тъпите Ливърпул не са за подценяване, тук можем да загубим точки
31 Манчестър Юнайтед - Астън Вила - вече загубихме 2 точки срещу този отбор?!?!?!
32 Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити - Някой да си е направил труда да прегледа статистиката за последните 5 мача ? (3 загуби, една победа, голова разлика 11:4 в полза на сити)
33 Челси - Манчестър Юнайтед - Моу е тактик, ако не загубим ще е добре - за последните 5 мача имаме само една победа
34 Евертън - Манчестър Юнайтед - традиционно играем трудно срещу тях, но да се надяваме, че ще вземем 3 точки
35 Манчестър Юнайтед - Уест Бромич - изгубихме точки тук, а това трябваше да са два протоколни мача с този отбор
36 Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед - 3 точки са задължителни, да се надяваме, че няма за какво да играят, защото в момента са на 8 точки над изпадащите, а миналата година те спънаха ливърпул за титлата.
37 Манчестър Юнайтед - Арсенал - последните 5 мача са в наша полза (3 победи и два Х), но това определено е отбор, от който трябва да се пазим. Макар и на наш терен, от тези дербита всичко се очаква, а и това ще е последната възможност за топ 4
38 Хъл Сити - Манчестър Юнайтед - това трябва да е протоколен мач, по традиция играем добре с/у този отбор и се надявам да победим *smile*

rqazpr7
28.02.2015 19:22

Тоя тъпак - ван манагал, защо не пуска Мата? Това не е футболист за 5-10 минути!!! Срамота, безхаберие, престъпление!!!!
Омръзна ми да гледам този слаб Ман Ю, омръзна ми да гледам как се мъчим със слабаци и средняци.....
Имаме мачове с Нюкасъл, Тотнъм, Ливърпул, Астън Вила, Сити, Челси, Евертън, Арсенал - отбори от които не само,че ще загубим точки, а дори да не се знае дали ще спечелим такива.
С тази игра сме вън от топ 4, защото Манчо изпуснаха питомното (Двете загуби от Суонзи, загубата от Лестър, равенствата със средняци и слабаци като: Съндърланд, Бърнли, Уест Бромич, Уест Хам , Астън Вила), а сега? Сега дали ще хванем дивото?! - АЗ ЛИЧНО СЕ СЪМНЯВАМ, с тази игра !!!!

Amateur2014
28.02.2015 19:14

Съдията беше тотално неадекватен заради червеният картон. Че ситуацията заслужаваше червен - заслужаваше. Ама защо на Браун? А Ман Юнайтед отново демонстрираха игра като за местата за ЛЕ, но не и топ 4. Янузай много добре го хвалите, но доста се лакоми, момчето. Малко да започне да комбинира със съотборниците си и ще стане неразделна част от отбора. Но с тези пробиви и финтове и опити да влезе с топката във вратата няма да стане работата. Направи 4-5 добри пробива, в които можеше да подаде на свободни играчи (на 1-2 пъти дори на Ерера, които беше сам в наказателното или малко пред него), но не го направи. Йънг добра игра показа, както и Валенсия. Всичко друго - слабо! Поне взехме три точки и предвид загубата на Саутхемптън, не е зле. Надявам се утре и Пуул да паднат, та зер поне пред два отбора дръпнем малко.

United_11
28.02.2015 19:13

Първите 30 минути нито едно спечелено единоборство нямахме. Янузай отново показа, че трябва да е титуляр за сметка на Ди Мария, а Фалкао няма смисъл да го коментирам, ако го вземем за постоянно ще съм меко казано разочарован. Иска ми се да видя съвсем различен от днешния титулярен състав срещу Нюкасъл.

kapitana123
28.02.2015 19:11

Тъй кат чета май съдията е пречупил противника. Сефте

Manchester4o
28.02.2015 19:16

Садията не е пречупил домакините,дузпа и червен картон си имаше само че той беше за О'Шей а не за Браун

angelusssssss
28.02.2015 19:06

отново жалка игра на юнайтед ...дузпа и червен картон за ошей , но съдията сбърка и го даде на браун ... нее това играта която трябва да показва отбора и затова играчи като фалкао и ди мария страдат .. с тази игра топ 4 няма да видят, и този сезон лично аз съм го отписал но дано само лятото да не се купуват много играчи ,а да се даде шанс на младите от академията, защото с наемници няма да стане работата ...

Manchester4o
28.02.2015 19:04

Янузай най малкия ама май има най много акъл,единствения който хвани типката и гледа само напред,и показва на другите че може да се правят и удари от далече

Tearstained
28.02.2015 18:53

Аз ако съм треньор на Юнайтед - Ди Мария ще е твърда резерва на Янузай! *smile* Почти всяка негова атака вещае опасност... и най-малкото всява паника в защитата на противника, защото е бърз, експлозивен, няма страх да влиза един на един и е физически стабилен. *smile*

Kerimm_11
28.02.2015 19:27

Абе човека игра до полуфиналите на СП и се контузи. Той играе добре ама е изморен от СП.

xpacm
28.02.2015 19:03

ма той Ди Мариа е най-зле похарчените 60 млн, колкото пъти и да го лгедам е трагичен особенно след контузията....

sensea
28.02.2015 18:51

Честито ! Трите точки са три...малко неубедителна игра ....но ....имате време да се стегнете....

Vetrigo177
28.02.2015 18:46

Щом едвам взимаме мач срещу изпадащ отбор и то у дома...Не знам как сме в топ4,ама сега ще следват дербита и имайки предвид,че пак ще играят Ди Мария и Фалкао..Просто не ми се мисли *erm*

Written
28.02.2015 18:43

някой видя ли кой взе капитанската лента след Рууни, че ми лагна стрийма ?

metallingus
28.02.2015 18:45

Еванс.

danddo3
28.02.2015 18:42

2-0 успяхме да вземем 3те точки но с тази игра маи няма да стигне далеч

Vetrigo177
28.02.2015 18:37

Някой наистина знае ли колко време ще трае контузията на Перси.Този мач ми беше достатъчен да разбера,че слабака Фалкао не може хич да играе.Не,че Перси е разкош,но ми се стурва,че би се справил по-добре...

danddo3
28.02.2015 18:39

Мисля че ще трае 1 месец но дано да е по-малко

Kerimm_11
28.02.2015 18:33

Вижда се , че Юнайтед имат много кинтии *money*

Tearstained
28.02.2015 18:27

Тоя съдия пълен смях - нито Браун направи нарушение, нито пък изобщо имаше дузпа *smile*)) Ся пак ще има - съдията ни подпира *smile*))

s_portal
28.02.2015 18:27

Е ся ако и с човек повече не бият с 2-3 гола.

Bacila12
28.02.2015 18:25

Къде е Робин ван Перси да не е контузен?

Tearstained
28.02.2015 18:24

Идеаааално - балерините излезнаха, сега играта ще тръгне *lol*

petko9305
28.02.2015 18:24

Баси съдията *joking*
Ошей е виновен, а не Браун.

Rezors
28.02.2015 18:23

5 мач се отказвам да гледам още преди да са изтекли 30 минути..пълна трагедия/пародия *smile**sad*

danddo3
28.02.2015 18:23

ГОЛ
единствения начин да вкараме маи бе това

Written
28.02.2015 18:22

дузпа хубаво, ама червения не разбирам защо, другия в защита беше доста близко ми се струва

danddo3
28.02.2015 18:21

Дузпа еее ся ако не я вкарат просто не знам

danddo3
28.02.2015 18:03

Дано Янузай да направи нещо повече от Ди Мариа ДАНО

Tearstained
28.02.2015 18:02

Фалкао и Ди Мария почват вече да ме дразнят.... ужаааасна игра и от двамата! И не само в този мач.... То не, че другите играят кой знае колко добре, ама... тия двамката да се връщат в Испания да си играят балет там. Имам чувството, че дори при малко по-силен вятър и ще им трябва някой да ги подпира да не падат... пък кво остава да се борят със защитници за първа топка.

Double_De
28.02.2015 18:01

исках да кажа за предните мачове, този не знам как е не го гледам в момента

Double_De
28.02.2015 17:52

мата избяга от челси за да играе и сега пак търка пейката постоянно, а е най-скъпия трансфер на ман ю

Double_De
28.02.2015 17:57

о да мерси за поправката, но все пак някак си не виждам логика фалкао да играе нападател руни хлаф а мата резерва

Luxury
28.02.2015 17:55

Най-скъпият е Ди Мария(60 млн. паунда) за Мата ви дадохме 37 млн. паунда...

Luxury
28.02.2015 17:52

Май е време и ЛВГ да си сбира багажа...

Търпяхме търпяхме в очакване отбора да заиграе по-добре да се подобрим но нещата отиват на по-зле да си взима химикалчето и тетрадката и да си ходи в Холандия или където си поиска само да е далеч от Манчестър...Вярвах ,че е правилният човек който може да ни вдигне но уви явно съм сгрешил...

petko9305
28.02.2015 17:49

Много слаб Фалкао.
Никакъв поглед над играта и много лошо първо докосване, а движението му без топка е безобразно.

Joachim
28.02.2015 17:49

Мача дават ли го по тея новите канали? Щото на Нова спорт дават някъв тъп мач...

Tearstained
28.02.2015 17:54

Нищо не дават никъде. Тия с тоя новия канал Диема ми дават само БГ мачове.... да им го слагам фОстата! Пак се гледа в нета с някви грозни линкове!

s_portal
28.02.2015 17:52

Не. По Диема спорт май дават литекс-лудогорец.

Vetrigo177
28.02.2015 17:48

Само Йънг се опитва нещо,Фалкао няма да го коментирам,но също така и Руни не се представя на ниво.През второто полувреме да влизат Мата и Уилсън,че нещата пак са зле

danddo3
28.02.2015 17:45

Никога не съм си представял Юнайтед такъв *sad*

hett6422
28.02.2015 17:38

Никаква идея.....грозна игра......една свястна атака до 35 мин

sage333
28.02.2015 17:25

това е някаква пародия. Спираме се пред наказателното си поле и оттам само си подават и връщат на вратаря и обратно. Тая игра става с удари с положения. докато не почнат да изострят играта и да не се пестят , сякаш играем 3 мача на седмица, няма да стане

petko9305
28.02.2015 17:25

С поста ми от преди малко имах предвид за мача между ФК Селяни - ФК Анонимни.
Смятах, че вече е време ФК Селяни да направят една изразителна победа.

Vetrigo177
28.02.2015 17:19

Фалкао и Ди Мария не спират да грешат!*nerd*

petko9305
28.02.2015 16:51

Очаквам разгромна победа от сорта на 4-5 на 0

Ludogorets_1945
28.02.2015 16:55

И С/у Суонси май очаквайте разгромен резултат но уви..

Vetrigo177
28.02.2015 16:54

Хм...За жалост и на мен ми се иска,но всички знаем,че това няма да стане..*erm*

Written
28.02.2015 16:36

Джони Евънс, светлината в нашия тунел. *lol*