УЕФА свали мониторинга над Левски

12:03
УЕФА свали мониторинга над Левски
Левски е изпълнил изискванията на УЕФА за финансов феърплей и вече не е под мониторинга на евроцентралата. Това съобщиха снощи от Нион в официално комюнике, информира "Тема Спорт".

Клубът бе следен под лупа, като миналия май бе глобен с 200 000 евро за дефицит в бюджета.

Освен Левски препоръките на УЕФА са спазили още Ливърпул, Спарта Прага и Трабзонспор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
28.02.2015 19:36

до тук добре. Трябва само да намерим спонсор и човек с пари *smile* които да ги дава и да знае как да ги дава *smile*

night_wolf1984
01.03.2015 11:45

Мда..може би щото пазара ни е малък и няма чужд интерес към нашите мачове.....Време е първенството да се намали на 10 отбора по 4 мача за да има конкуренция...и по голям интерес...като в Швейцария..тоя модел е най добър...тогава и отбори като Славия...няма да играят симулативно*smile*

Kalinho
01.03.2015 11:22

за това казвам, човек да дава и да знае как да ги дава. Все още си мисля, че Батков не е толкова лош но има много лоши хора около него все пак при Батков Левски имаше много силни сезони с изкл. на последните 4-5 *smile* Боримиров ако не бъркам нещо е отново в клуба - школата. Винаги съм се чудел защо в България няма големи спонсори във футбола - примерно банки, застрахователни дружества, големи компании, телекоми. Като изключим КТБ и Мтел (до преди 3-4 год) никой освен собствениците не налива пари. Все пак отбори като Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пл. са с огромен маркетингов потенциал.

night_wolf1984
28.02.2015 21:52

Кой луд ще си даде парите,а Батков да му ги яде..къде са ви парите от ШЛ и трансферите след това...Що не питате Батков.....Нас ни окрадоха титан,вас Батков....и как го търпите още незнам.Ако ги бяхте вложили правилно...сега нямаше да сте 6-ти...и да просите пари за лиценз.Ма то вие феновете не сте виновни,а ония плужеци Ганьо,Гонзо...и Тонев..бермудския триъгълник в левски,квото им падне и веднага изчезва..Не случайно Мъри,Сираков,Боримиров..се махнаха..щото не можаха им изтърпят простотият...Пожелавам ви скоро да се отървете от тея тумори и скоро да видим един стойностен и силен Левски*smile*

proud_scouser18
28.02.2015 13:03

Със Стойчо Стоев има надежда за Левски. Дано да го оставят да работи без напрежение една, две години за да може Левски да се върне там където му е мястото- на първото място и участие в Евро турнирите. САМО ЛЕВСКИ!