Домо: Нека не се заблуждаваме с този резултат

20:27
Домо: Нека не се заблуждаваме с този резултат
"Нека да не се заблуждаваме с този резултат, има още какво да изчистваме в играта си", призна нападателят на Левски Валери Домовчийски след разгромната победа с 8:0 над Хасково в мач от 20-ия кръг на "А" група.

Домовчийски вкара нови два гола за успеха на "сините" и продължава със страхотната си форма от началото на календарната година. "Нека да не се заблуждаваме с този резултат. Първо предстои реванш за Купата, след това първи мач с доста сериозен противник. Въпреки резултата, има още какво да изчистваме в играта си. Няма лесно никъде, всеки се стреми да дава максимума от себе си и отбора да изглежда по най-добрия начин", коментира той след двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
28.02.2015 09:34

Важното е, че показват желание въпреки безпаричието. Искат да се докажат, но ето вижда се, че когато има кой да захранва нападението дори нападатели в формата на Домо могат да бележат често. Единствения проблем е защитата.

calaway
27.02.2015 23:28

Леле тия биха 8-0 Хасково !!! Левскар съм , но както се казва "да се съберем 11 човека от махалата няма да паднем толкова" *joking*