Батков: Дарителската кампания върви добре

20:18
Батков: Дарителската кампания върви добре
"Дарителската кампания върви добре. Над 200 души са се отзовали, аз съм се срещнал с всеки от тях", разкри президентът на Левски Тодор Батков след победата на сините над Хасково с 8:0.

Батков изгледа на живо разгромния успех на неговия тим, след което сподели впечатленията си от мача. "Честита победа на всички левскари, започваме добре. Нямаше го напрежението, първия мач през пролетта винаги тръгваме трудно. Имахме късмет, реализирахме голяма част от положенията, които имахме. Очаквах убедителна победа, но чак такава - не. Не бива да си правим илюзии, има си треньорски щаб, да анализират, допуснахме някои грешки за защита, което не може да не ни притеснява, понеже другите ни противници очевидно са на по-висока класа от Хасково. Много важен мач в неделя, надявам се да покажем още по-силно, истинско лице на Левски", коментира той.

"Дарителската кампания върви добре, ние умишлено не я афиширахме много, тъй като до вчера имахме много интензивни консултации с регулатора. Намерихме формулата, по която няма да има никакви съмнения, че има някакъв елемент на вторично публично предлагане. Над 200 души са се отзовали, аз съм се срещнал с всеки от тях. По-важното е, че има много по-голям интерес, потърсили са контакт с мен над 100 наши привърженици от чужбина. Големи суми се даряват, аз държа на това, което съм казал, нека всички левскари да се отзоват", допълни собственикът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация