Мацката с девственост за продан обяви: Кристиано е мой, няма да го изпусна!

15:22
Мацката с девственост за продан обяви: Кристиано е мой, няма да го изпусна!
Рафаела Фицо, която за малко да продаде девствеността си за един милион евро, обяви, че Кристиано Роналдо е любовта на живота й и тя няма намерение да го изпусне.

"Аз вярвам в католическите ценности и в любовта. Рон е само мой и аз нямам намерение да го изпусна", сподели къдрокосата палавница пред италианско женско списание.

"Прекарахме страхотно на концерта на Елтън Джон и майка му много ме хареса, което е добра стъпка за нашата връзка", допълни Фицо.

"Постоянно си пишем смс-и, сега той е на лагер в Ирландия и много му липсвам. Аз пък ходя на уроци по португалски, за да можем повече да си говорим", казва още секси брюнетката.

Явно госпожица Фицо има огромно желание да сложи брачен хомот на врата на Рони, който обаче е известен със своята непостоянност, когато стане въпрос за отношенията му с нежния пол.

Все пак, ако Рафаела продължи да се радва да ходи на концерти на Елтън Джон, Джорд Майкъл и Рики Мартин, тя може би наистина ще спечели сърцето на звездата на Реал Мадрид...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mac1
15.07.2009 17:49

моми4ето си лети в облаците ама как ще падне... *lol*

marchela_CR7_
15.07.2009 17:15

"Аз вярвам в католическите ценности и в любовта." Мм да ! Определено дълбоко вярващите католички си продават ципата *joking* *sick*

FLY_I
15.07.2009 16:53

тая си мисли че като я е ковнал веднъж ще се жени за ния,много е наивна ,харесва ми ахахаах

Tyrion
15.07.2009 15:25

не е бе, споко, тя просто обича елтън джон и за тва излиза с рончо *joking*