Динамо Минск изкушава Аниете с 300 хиляди евро на година

10:30
Динамо Минск изкушава Аниете с 300 хиляди евро на година
Динамо Минск се опитва да привлече нападателя на Левски Антонио Аниете, пише "Меридиан Мач". Испанецът е сред най-добрите в столичния тим, но договорът му изтича през лятото. Така той в момента може да преговаря с който отбор си поиска. От Динамо са пробвали да отмъкнат Аниете с оферта от 300 000 евро годишна заплата.

На този етап обаче испанецът не се е съгласил и остава верен на „синята" идея. Преди време той бе заявил, че се е запалил по Левски и би напуснал само заради любимия си от дете отбор на Бетис. И все пак, при финансовата криза на „Герена", не е изключено Аниете да бъде изкушен.

Интерес към него има и от други отбори от бившите съветски републики. Именно всичко това е накарало „сините" шефове да започнат офанзива за нов договор с Аниете. Преговорите вече са стартирани и на „Герена" се надяват в близките седмици да има яснота, за да не изпуснат Аниете без финансов иск през лятото.

Откакто дойде, заедно със сънародника си Мигел Бедоя, той се утвърди като един от най-качествените играчи в родния шампионат, а със сърцатите си изяви влезе и в сърцата на Сектор „Б".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация