Марк Хюз: Джон Тери иска да играе в Сити

08:16
Марк Хюз: Джон Тери иска да играе в Сити
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз наля масло в огъня на трансферната сага около капитана на Челси Джон Тери. Наставникът на "гражданите" смята, че защитникът има желание да премине в тима на Мартин Петров и Валери Божинов, но ръководството на "сините" не го пуска.

Сити предлага повече от 30 милиона евро за английския национал, но за сега Роман Абрамович не иска и да чуе за сделка.

"Смятам, че Джон се нуждае от ново предизвикателство. От собствен опит знам, че когато си бил дълго на едно място идва момент, в който се нуждаеш да смениш обстановката. Познавам Джон, когато играех в Челси, а той беше още малко момче. Мисля, че в момента той не е сигурен какво точно иска от бъдещето. Надявам се, да имам възможност да се видя с него и да му обясня нашите планове. В нашия тим той ще получи възможност за ново предизвикателство и се надявам да го осъзнае", каза Марк Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
16.07.2009 22:14

''''''''''''tagor''''''''''' Глупакооооооооооооо ! Бях сигурен ,но сега се убедих и видях че Шейх Мансур има 26 милярда докато Абрамович има "само" 7.
Защо трябва да се правиш на разбирач с твоя смешен Челси ? Идиот ! *sick*

Alternative
16.07.2009 13:20

аххаах тоз пък месечен данък от феновете рекъл *lol* *lol* *lol*
моито момче,първо перез е ръководител на най успешната строителна фирма в света или 2рата може да бъркам,второ съумя да запази състоянието си и на фирмата по време на финансовата криза,което възлиза на 17 млр евро,докато един роман по време на тази криза се каза че е загубил 9 млрд.Идваме до факта,че перез не използва лични пари а от бюджета на реал,който продължава да е на печалба,а и също така е теглил заеми от испанките банки,до които са приближени,които скоро скоро ще върне като си възвърне разходите за роналдо и кака.А тези измислени отборчета не виждам какво ги коментирате,един от друг по смешни и жалки.

tagor
15.07.2009 16:21

OMG OMG OMG !!!! *sick* *joking* Вижте който незнае как говори... Абрамович е на 5 място в света по богатство ! Има над 21 милярда докато този на Сити има по малко от 18 ... а реал , реал не го гледайте, така си мислите щото копува скапи футболисти... парите се вземат от феновете на отбора като месечен данък... Помислете !

PureEvil
15.07.2009 12:27

Света на футбола деца не започва и не свършва със ШЛ.
Кой е бил Челси преди Абрамович знаят хората, които се интересуват от футбол, а другите като вас просто злобеят.

Notlike
15.07.2009 11:24

Тея фенове на Челси се превъзнасяха. Я ми кажете кой е бил Челси преди ерата Абрамович бре! Каква е историята на този жалък клуб? Три шампионски титли (2 в ерата Абрамович) и нито 1 ШЛ!! Не ми говорете после, че е най-великият отбор... *wink*

Cris_7
15.07.2009 10:30

Ще ги видиме са Челси без Джон Тери (ако го продадат де).. Челси никога няма да стане шампион ! , докато сега ще видите Сити ще играят добре *wink*

Yang_G
15.07.2009 10:21

Ман сити е по-богат отбор бе глупаци ! Само Реал може да им се мери , само че този смешник Перес тегли заеми ,а Шейх Мансур НЕ ! И отборите са горе долу с еднаква история , така че не говорете ,че Челси са по-велик отбор. И двата отбора нямат кой знае какви успехи ,но ще видите кой ще е по-по-най за напред. Естествено СИТИ !

chelsea18
15.07.2009 10:17

Челси не е по богат клуб *smile* А и в Сити ще му предложат заплата от около 200 хил на седмица. Но ако си тръгне ще е спр смотан предател..

tagor
15.07.2009 09:59

Ахахах тоя да не е полудял ??? *joking* *sick*
Първо това което се случва на трансферния прозорец е пълна "жълта" измислица !!! Джони е излезнал от школата на Челси , а с Романа Брамович до толкова се познават,че едва ли скоро Тери ще напусне "сините". И не ми се вярва да замени класния отбор ( който е и по-богат ) със Сити , който нито е класен,нито е с чак толкоз пари... Мисля , че всичко това ще свърши и Джон Тери ще си остане в Родния клуб ... *smile* *wink*