Велев: Имахме малшанс, можехме да отбележим

21:06
Велев: Имахме малшанс, можехме да отбележим
"Споходи ни и малшанс, имахме 1-2 чисти положения, можехме да отбележим гол и да направим по-оспорван реванша", обяви наставникът на Хасково Емил Велев след загубата с 0:3 от Левски в мач от Купата на България.
 
"Дойдохме с мисълта да изиграем един добър мач, още на разбора казах на футболистите, че няма да е лесен. Те бяха притеснени още първото полувреме и затова инкасирахме два гола. Мисля, че дузпата можеше да не се даде, тъй като топката удря ръката на играча, а не обратното. За третия гол имам претенции за фал срещу Акалски. През второто полувреме се преобразихме, заиграхме по-добре, по спокойно, по-уверено. Споходи ни и малшанс, имахме 1-2 чисти положения, можехме да отбележим гол и да направим по-оспорван реванша", коментира Велев след двубоя.
 
"Имаме много млади футболисти, видяха, че дяволът не е толкова черен, още в петък мисля да заиграем по-добре. Знаете, че приоритетът ни е първенството, ако можем да вземем нещо в този мач. Смятам, че има доста мачове до края на шампионата, за да се вземат точки и по възможност да останем в "А" група", допълни той.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация