Стойчо Стоев: Доволен съм от желанието и настроението

20:44
Стойчо Стоев: Доволен съм от желанието и настроението
"Като желание, стремеж на футболистите, не може да не съм доволен", сподели наставникът на Левски Стойчо Стоев след победата над Хасково с 3:0 в първи 1/4-финален мач от Купата на България.
 
Стоев записа класически успех при официалния си дебют начело на сините, след което сподели своето мнение за мача. 
 
"Разбира се, че се радвам, че публиката изпраща отбора с аплодисменти. Ясно е, че първият мач е по-труден от гледна точка на това, че три месеца не си участвал в официално състезание. Указанията на полувремето бяха да успокоим играта и да започнем да комбинираме повече. Получи се точно обратното, започнахме да играем доста бързо. Липсва ни точно този баланс, за да почувстваме ритъма на играта, кога да играем бързо, кога по-комбинативно", коментира той.
 
"Бяхме много напрегнати. От една страна очакванията на публиката, от другата това бе първи мач след толкова голяма почивка. Събраха се доста компоненти, които попречиха на отбора да покаже това, което искам. Надявам се с времето да изчистим тези неща и да играем по-добре. Няма как да подценим реванша въпреки преднината. Всеки мач е важен сам за себе си. Мачът в събота ще бъде съвсем различен. В тази насока няма да има никакво подценяване. Тази неувереност как ще се получат нещата, дали ще се получат напрегна футболистите. Видях ги още в съблекалнята. Нормално е да имат някакви колебания. С времето всички нови футболисти ще покажат своето лице", допълни Стоев.
 
"Абди има хроничен проблем в глезена, на загрявката каза, че може да играе. Аз го пуснах, за да усети атмосферата. Утре ще му се направи резонанс, за да се види до каква степен е сериозна контузията му. Като желание, стремеж на футболистите, не може да не съм доволен. С течение на времето искам да променим доста неща, за да приличаме на сериозен отбор", каза още треньорът на сините.
 
"Първи мач, на мен ми беше ясно. И на мен ми беше притеснено, защото знаех, че може да не се получат нещата. Като първи мач не може да не съм доволен. Атмосферата я почувствах добре, бил съм на Герена от другата страна, сега публиката бе добре настроена към всички, надявам се с времето да ги радваме с по-добри игри", завърши Стоев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация