ЦСКА приключи подготовката с победа (видео)

17:35
ЦСКА приключи подготовката с победа (видео)
ЦСКА приключи зимните си контроли с победа, след като днес футболистите на Стойчо Младенов спечелиха с 1:0 гостуването си на Верея в Стара Загора.

Пред пълните трибуни на стадион "Трейс Арена", единственото попадение падна в края на първото полувреме и бе дело на Тони Силва. Още във 2-та минута Орелиен Жоаким направи хубав пробив подаде към Тони Силва, който от около три метра не съумя да улучи вратата. Две минути по-късно Луис Соарес комбинира с Тончи Кукоч по левия фланг, хърватинът се озова на стрелкова позиция, нанесе удар, но Ел Харуби изби в ъглов удар. В 12-ата минута Кукоч центрира към Силва в наказателното поле, португалецът с глава свали към Стивън Сънди, който прати топката право във вратаря. Минута след това Харума не успя да се възползва от изгодната ситуация, при която бе оставен непокрит в наказателното поле на ЦСКА. В 22-ата минута Яшар излезе очи в очи с Якуб Дивиш, но ударът му премина покрай вратата. В 24-ата минута Жуан Фелипе опита своя късмет с изстрел от пряк свободен удар, но бе неточен. В 27-ата минута Грозев направи груба грешка в защита, като Жоаким отне топката, но останал сам срещу Ел Харуби пропусна. Малко след тази ситуация таранът взаимодейства с Фелипе, който шутира, но отново не намери очертанията на вратата. В 40-ата минута Кукоч получи официално предупреждение след реакция срещу отсъждане на главния рефер. В края на първото полувреме ЦСКА поведе в резултата след като Тони Силва оползотвори добро центриране на Кукоч отляво. Португалецът се разписа с глава, като не остави шанс на стража на домакините.

На полувремето в състава на ЦСКА бе направена една промяна - Боби Галчев се появи в игра на мястото на Бъркляча. В 49-ата минута Галчев затрудни вратаря на Верея, но той все пак изби в корнер. В 61-ата минута Милисавлевич и Николич замениха Соарес и Жоаким. В 69-ата минута Николич стреля силно, но право в тялото на стража на домакините. В 73-ата минута Иван Стоянов, Пламен Крачунов, Апостол Попов и Амансио Фортеш замениха Венци Василев, Марин Оршулич, Тони Силва и Жуан Фелипе. Отново Боби Галчев бе замесен в поредната опасност пред вратата на Верея. Халфът стреля опасно от пряк свободен удар, но вратарят отрази шута. Последният шанс за нещо по-опасно бе три минути преди края на редовното време, когато Иван Стоянов преодоля трима футболисти на Верея и опита да комбинира с Николич, но в последния момент защитник изчисти топката.

Стартови състави:

Верея:
Ел Харуби, Али, Грозев, Желев, Ботев, Якуб, Яшар, Оливие, Баев, Стефанов, Тимонов

ЦСКА: Дивиш, Василев, Оршулич, Причиненко, Кукоч, Бъркляча, Съндей, Силва, Жуан Фелипе, Соарес, Йоахим

Верея - ЦСКА 0:1
0:1 - Силва, 45'


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IM_A_PLAYER
21.02.2015 17:10

До коментар [@comment 1763211] от [@user plus1]:

В монтана някви животинки гледате ли?

night_wolf1984
21.02.2015 19:17

Най известния гражданин на монтана е Емо Каменов,ахаха*smile*

slavcho.slavchev.7
21.02.2015 17:40

Монтана е научен експеримент на военните . Там изучават съществата подминати от еволюцията !!!!