Тевес нападна сър Алекс при представянето си в Сити

21:21
Тевес нападна сър Алекс при представянето си в Сити
Новото попълнение на Манчестър Сити Карлос Тевес бе представен официално пред медиите на стадион "Сити ъф Манчестър". Националът на Аржентина използва случая да нападне мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, като отрече изказването на шотландеца, че бил договорил своя трансфер при "гражданите" още през месец януари. Той се оплака и от начина, по който е бил третиран на "Олд Трафорд".

"Не съм получавал никакви смс-и от Фъргюсън, докато не напуснах клуба. Аз получих първата оферта от Манчестър Юнайтед след мача в Рим. Това не е начинът, по който трябва да се отнасяш към един играч за две години, нямаше просто линия за комуникация. Относно твърденията, че съм се бил разбрал със Сити, това не е истина, нямаше оферта към мен от тях през януари", каза Карлос Тевес.

В крайна сметка аржентинецът намери сили да благодари на своите бивши работодатели:

"Аз искам да благодаря на Манчестър Юнайтед, Сър Алекс Фъргюсън и феновете, но сега започвам нова глава в моята кариера."

Междувременно мениджърът на Сити Марк Хюз призна, че се водят преговори с Арсенал за привличането на Емануел Адебайор. Арсенал са готови да пуснат своята звезда в Сити за около 20 милиона паунда, а Хюз заяви днес:

"Ние водим преговори с Арсенал, но сега наистина не е нито времето, нито мястото да говорим за това. Има някакъв контакт и сега трябва да се разберем, но докато разговаряме с вас, трансферът все още не е финализиран."

Английската преса съобщи по-рано днес, че Адебайор е в град Манчестър, където се разбира с шефовете на "гражданите" около последните детайли по своя трансфер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berrba
15.07.2009 14:03

Ех-Карлито тъп си беше и още по тъп ставаш *angry* *thumb_down*

suny
15.07.2009 12:24

Cris_7р напълно съм съгласен с теб *thumb_up* *beer*

Cris_7
15.07.2009 10:33

Тоя Тевез ще го е*а у смешника ,кво само говори против Сър Алекс.. Той го направи 'звезда' ,са тоя ще му говори

seriosblack
15.07.2009 02:40

Да дам малко инфо само,4е ри4ардс ве4е е излекуван от прасе6ката болест и му остава само да настигне във физи4еско отно6ение своите съотборници.А освен Васел,Бенжани съ6то 6те напусне със свободен трансфер-интерес към него ве4е проявяват бив6ият му отбор Портсмут,Фулъм както и отбори от френската лига 1.По въпроса за Адебайор ситуацията засега е заплетена но преди 5 минути про4етох материала със коефициентите за голмайстор на ВЛ за следващият сезон и най-голямо впе4атление ми направи 4е него го няма което зна4и 4е букитата имат вътре6на инфо за положението на игра4а.Това ме кара да мисля 4е този трансфер е много вероятен

daniaa68
14.07.2009 23:00

red_manutd_7ха ха ха . Много си прав . Те както и Реал Мадрид ще играет така. Сега става надцакването на сезона : ! Реал Мадрид vs Манчестър Сити !

goshandar
14.07.2009 22:59

red_manutd_7 Дън това лято ще премине в Съндърланд, Адебайор и играе в Арсенал и едва ли ще подпише с Манчестър Сити, Дариус ВаСел премина на свободен трансфер в Анкакагюджю *joking*

red_manutd_7
14.07.2009 22:19

Системата в която ще играят Сити е 2-8.В защита Майка Ричардс (ако се оправи от свинския грип) и Ричард Дън.В атака - Ето'o , Тевез , Роке Санта Круз , Рибиньо , Божинов , Адебайор , Белами , Вазел , Бенжани.