Клубове от Холандия и Франция готвят оферти за Тонев

14:08
Клубове от Холандия и Франция готвят оферти за Тонев
Клубове от Франция и Холандия проявяват интерес към българското крило Александър Тонев и в момента проучват възможността да го вземат от лятото.
Агентът на футболиста Антъни Раво заяви, че е напълно възможно Тонев да поеме към нова дестинация от лятото, ако Селтик реши да се откаже.

В момента бързакът играе в Глазгоу под наем от Астън Вила - отбор в зоната на изпадащите във Висшата лига на Англия и с видими финансови и организационни проблеми.

"Разговарях с Джон Колинс от треньорския екип на Селтик и той ми потвърди мнението, че Алекс е играч с огромен потенциал. Той е най-бързият футболист в Селтик, има чудесен удар с двата крака, трудно е да го спреш при дрибъл. Просто е въпрос на време да заиграе повече мачове и да повиши увереността в собствените си сили", каза агентът.

Той обаче е готов с варианти за лятото за българина, ако те ще покажат по-добри възможности. Най-вероятно единият клуб, който има интерес, е Монпелие. Шампионите на Франция от 2012-а година искаха да го вземат преди година и половина, но нямаше как да се преборят с Астън Вила.

Снощи Селтик завърши 3:3 с Интер (Милано) в първи 1/16-финал от турнира Лига Европа, но българинът не взе участие в мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vlatkyn
20.02.2015 18:14

И на луната да отиде най-много ще играе като резерва.

medno
21.02.2015 13:24

Това, че ти си на Марс, не означава, че ние също сме в нереалността като теб. Има качества, но наистина не е за ВЛ. Там играят на сигурно. Нещо, което не му е в стила. Според мен той ще пасне най- добре на холандското първенство. Примерно във Фейенорд.

night_wolf1984
20.02.2015 18:02

Добре,бе недейте така..във Лех си играеше добре,ами замисляли сте се,че британския стил...не е за него.Може да пробва някъде другаде може би в полша или Германия.Инак бързина има,ама е малко лаком със тея далечни удари*smile*

chefkata_1926
20.02.2015 17:53

Вкара 3 гола на сервитиорите от Малта и нашите го направиха тука голямата звезда,още като отиде във Вила си знаех ,че нищо няма да направи !

golemiq_geshan
20.02.2015 15:15

Кво си пропилява времето , те щото във Франция и Холандия ще му постелят , просто не става тва момче , във Вила се видя какво му е нивото , а именно нулево , който му е гледал поне 3 мача в Англия знае за какво иде реч

Jason_Scotland
20.02.2015 15:10

Жалко, че Сашо Тонев пропусна шанса в Селтик.
За целият му престой тук стана по-известен с извънтеренните си изяви и най-вече с расистката случка, която вярна или не все пак го осъдиха а и беше по новините месеци наред за това.
Рони Дайла му даде достатъчно шансове, но той много рядко правеше добри мачове и повечето му изяви блуждаеха.
Ако вземем предвид всичко това то Рони Дайла ще го остави само ако покаже промяна в поведението си и най-вече желание и промяна в изявите към добро, защото това "той има голям потенциал" е супа, която бързо ще изстине*erm*

UrRolS
20.02.2015 14:41

В Селтик проста си пропилява времето ...