Дерменджиев сменя половината отбор

10:18
Дерменджиев сменя половината отбор
Сериозни промени в своя титулярен състав ще направи треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев за предстоящия реванш с Берое за Купата на България. Очаква се специалистът да смени поне 5 човека за срещата в неделя, информира "Меридиан мач".

Със сигурност титуляр ще е Георги Терзиев. Националът изненадващо бе на пейката в първата среща, а заместникът му Алекс Барт и Козмин Моци се представиха доста колебливо. Румънецът е наказан за натрупани жълти картони, което означава, че Дерменджиев ще избира измежду Барт и Александър Александров за негов партньор. В зависимост от здравословното състояние на Светослав Дяков пък ще се види кой да е човекът до Фабио Ешпиньо в халфовата линия. След слабото включване на Абел Анисе срещу Берое, на този етап Христо Златински изглежда по-вероятен титуляр.

На върха на атаката почти сигурно ще е Жуниор Кишада, а сред 11-те се връща и Михаил Александров. Очакванията са той да заеме мястото на Вандерсон.

Дерменджиев все още не е решил кой да започне на вратата.
По принцип в този турнир играе Иван Чворович, но сърбинът не бе много убедителен в първата среща. Заради това Владислав Стоянов може да играе в завързания неделен мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

andrew1
20.02.2015 22:36

Браво за себераздаването на Берое!

Vittek
20.02.2015 16:40

Лудогорец направиха нелош турнирен резултат!