Мапуку: Хубчев е най-добрият в "А" група

09:52
Мапуку: Хубчев е най-добрият в "А" група
Нападателят на Берое Жуниор Мапуку разкри на какво се дължи добрата игра на отбора. Таранът от ДР Конго коментира и треньора си Петър Хубчев, и амбициите си пред "7 сни спорт".

"Моят мениджър Маел Ел Уалид ме доведе в Стара Загора. Първоначално бях пратен в Черноморец, където изиграх един мач и не ме одобриха. След това трябваше да започна с Локомотив Пловдив, но се забавиха с подписването на договора ми. Моят мениджър се обади на Петър Хубчев. И той поиска да ме види и, разбира се, ме одобри. И сега се радвам, че играя за Берое."

"За Петър Хубчев важат три главни неща, а именно дисциплина, строгост и точност. Той е от тези треньори, който успява да ни внуши, че колектив се гради с дисциплина. Когато сме на тренировка, няма никакво отпускане, което ни помага и за мачовете. Позволява си да се отпусне с нас рядко след тренировки. Но никога преди това. Тази негова строгост и последователност в изграждане на колектива ни помага много. За мен той е най-добрият треньор в България", каза Мапуку.

Той говори и за предстоящия мач с Лудогорец от 1/8-финалите за Купата. "В Разград отиваме да играем реванша за купата с най-добрия отбор в момента в България. Но ние не ги победихме случайно в Стара Загора, направихме страхотна подготовка и имаме отлична концентрация за всеки мач. Разликата с Франция е голяма, във френския футбол има повече пространства, по-техничен е, и също се разчита повече на тактиката. В България защитниците ми се качват на гърба. Тук се играе повече като в Англия, разчита се на физиката", добави таранът на Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApricotGarden
20.02.2015 16:34

Лудогорци не са виновни, че ЦСКА и Лвески в момента нямат пари и не знаят как да ги харчат когато пристигнат от някой добър изходящ трансфер.

night_wolf1984
20.02.2015 12:46

Ако имаше парите на Лудогорци....Стойчо щеше да прави чудеса..Например в Египет..направи Енппи от посредствен отбор в отбор борещ се за титлата и то за кратко време...А там Ахли и Замалек...са факторите*smile*За малко да станат шампиони...с малко разлика*smile*

night_wolf1984
20.02.2015 10:23

И да давате минуси и да давате плюсове истината е такава...отбор без пари се бори за шампион със милионерите от Лудогорец,друг е въпроса дали ще успеем*smile*

night_wolf1984
20.02.2015 12:35

Аз не казвам,че са бедни...а и заплатите са може би по малки от тея на Левски и Лудогорец..и все пак са доста пари.Като за свободни агенти,привлечени от Стойчо се справят добре....Например на новия футболист Фортеш е със заплата 4500 евро*smile*

Crissstiano
20.02.2015 11:30

Брато не, че нещо, ама Цска като е толкова беден отбор защо дава такива пари за заплати на играчи и най-вече на треньор? Ти изкара все едно, че Марек или Хасково води. Да няма възможностите на Лудогорец със сигурност, но още не са им спрели тока и все пак Стойчо наистина върши доста добра работа засега.