Агуеро отрече за оферта от Юнайтед включваща Бербатов

20:17
Агуеро отрече за оферта от Юнайтед включваща Бербатов
Нападателят на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро заяви, че смята да остане на "Висенте Калдерон" и мисли само за своето бъдеще при "дюшекчиите".

Агуеро, който се прибра от своята ваканция в Аржентина, бе изненадан, че на летище "Барахас" го чака само един репортер. Той бе цитиран от "Ел Мундо" да се шегува:

"Един? Само един журналист? Аз си мислех, че няма човек, който да е достатъчно луд да се събуди и да дойде тук в 6 сутринта."

Шегата бързо се обърна в сериозен разговор и играчът допълни:

"Аз съм добре! Щастлив съм, че се върнах, но съм малко уморен. Почивката беше хубава, но сега е време да подновя работа с Ателтико и да си върна бързо формата. Ние имаме важен сезон пред себе си. Сега, аз мисля само за Атлетико! Ако пристигне оферта, клубът може да реши дали да преговаряме за трансфер."

През седмицата се появи информация, че Манчестър Юнайтед предлага известна сума и Луиш Нани за Агуеро, като в тази сага бе замесено и името на Димитър Бербатов, но Агуеро отрече да има нещо такова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atomicgun
14.07.2009 20:46

Не Агуеро а САФ е опровергал всякакви спекулации около Бербатов т е никой не възнамерява да продава или заменя Бербатов *joking*