Гонзо: Работим за изпълнение на поставените цели

15:32
Гонзо: Работим за изпълнение на поставените цели
"Работим в тази насока, да изпълним това, което УС и собственикът искат", обяви спортният директор на Левски Георги Иванов, два дни преди началото на пролетния полусезон.

Днес ръководството, футболистите и служителите на сините почетоха паметта на Апостола на свободата, поднасяйки венци и цветя на паметника в столицата. Иванов коментира очакванията си за пролетния полусезон. "Работим в тази насока, да изпълним това, което УС и собственикът искат. Във футбола няма нищо сигурно, но целите ни са насочени в тази посока. Все още се адаптират новите, не можем да кажем, че за 15-20 дни някой се е адаптирал към начин на живот, към начин на игра. Смятам, че те имат нужната класа по най-бързия начин да помогнат на отбора с качествата, които имат. В зимната подготовка отборът показа добър футбол, играехме добре. Резултатите не са такива, каквито искаме, но да не забравяме, че това са контролни срещи и най-малко ни интересуват резултатите."

"Изобщо не съм мислил за долната шестица, още след изиграването на първите мачове ще се разбере кой накъде е. Левски никога не е имал проблем с агресията, за да има агресия, първо отборът трябва да е подготвен тактически, всеки да си знае позицията. Трябва да е подготвен и физически, за да може всеки играч да си изпълнява указанията. През лятото отборът не беше подготвен по най-добрия начин, след втората подготовка смятам, че футболистите ще бъдат много по-агресивни и много по-добре подредени на терена и всеки един да знае какво точно се очаква от него", коментира Гонзо.

"Първо трябва да има предложения, за да има изходящ трансфер, за момента няма. Има футболисти, които ако дойде оферта към, ние няма да ги спрем. В периода, в който сме, вече става все по-трудно и времето става по-малко", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари