Старата любов ръжда не хваща: Ман Юнайтед играе последните си козове за Гарай

10:47
Старата любов ръжда не хваща: Ман Юнайтед играе последните си козове за Гарай
Дори и със сериозно закъснение, ръководството на Манчестър Юнайтед върви към финализиране на сделката за Езекиел Гарай от руския Зенит.
 
Червените дяволи за първи път имаха сериозен интерес към аржентинския национал още през 2013 година, но тогава така и не се стигна до споразумение с тогавашния тим на футболиста - Бенфика.
 
От "Олд Трафорд" сега са преценили, че е крайно време да сложат край на тази сага и са приготвили 18.5 млн. паунда за правата на Гарай. Медиите в Англия обаче предупреждават, че сделката може и този път да се провали, тъй като интерес към футболиста има и от страна на Ювентус, които все още не са казали своята последна дума. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
19.02.2015 18:33

Интересно е как няколко години казвахме, че Ман. Юнайтед е слаб в защита, а сега изведнъж нямаме проблем със защитата, а прескочихме на полузащитата и нападението.
Все си мисля, че главната цел на ЛВГ, през изминалата половина от сезона беше да тренира предимно защитата като направи постоянни ротации и др. И мога да кажа, че има известно подобрение, но пък за сметка на това нещо нападението е станало слабо.
Очаквам от новия сезон да видим нов Ман. Юнайтед. Вече сработен и по ефективен в защита, полузащита и нападение. Естествено все някакъв проблем ще има, но предполагам няма да окажат огромно влияние върху играта на Ман. Юнайтед.

Amateur2014
19.02.2015 11:54

Сигурно ще се повторя, но не мисля, че защитата ни е зле. Сработиха се момчетата и сега изглежда доста прилично. Изчистиха се малоумните грешки, няма го вече хаосът. Изненадващо, но хаосът идва от халфовата линия покрай ротациите на Ван Гаал, но това е друга тема. Защитата си ни е добре в състав Валенсия/МакНеър - Смолинг/Джоунс/Рохо (двама измежду тях) - Шоу. Видяхме, че и Карик се справя доста добре в ролята си на защитник и именно той може да играе ролята на "опитен защитник" в отбраната ни. Може би още един ляв бек за конкуренция на Шоу и това е. Но защитата ни е добре и дори може преспокойно да се отървем от Еванс предвид наличието на много по-добрият Блакет.