Домусчиев: Дерменджиев да се чувства спокоен за поста си

10:53
Домусчиев: Дерменджиев да се чувства спокоен за поста си
"Дерменджиев си върши перфектно работата, а това, че някои играчи са като бледи сенки на терена... той не може да играе вместо тях", каза собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Домусчиев коментира мотивацията на футболистите в клуба му, както и задоволството си от работата на Дерменджиев. "Дерменджиев може да се чувства спокоен за поста си. Благодарение на него клубът спечели пари, които ще инвестира в бази и в стадиона. Гошо Дерменджиев си върши работата перфектно. Това, че някои играчи нямат мотивация и са бледи сенки на терена... да влезе той ли да играе?!Ще имам тежки разговори с футболистите ни, заради мотивацията. Говорих си с президента на Базел, който ми каза, че в началото и те са имали проблеми с мотивацията във вътрешното първенство и са постигали много лоши резултати. Очаквам да станем шампиони. Всеки един мач отборът срещу нас трябва да играе на кръв, защото играят срещу Лудогорец и така могат да покажат, че имат ниво за нашето първенство. Ако погледнете шампионата всички отбори ни се хвърлят. Аз обаче не наричам това удари под кръста, защото така трябва да е в истинските мачове", каза Домусчиев.

По повод загубата в първия мач от осминафиналите за Купата на България от Берое собственикът на разградчани каза:

"В последните месеци не се занимавам с футбол имам си други ангажименти и не съм гледал мача с Берое. Няма да водя разговори с футболистите, ясно ми е откъде идват проблемите, на треньорите също им е ясно. Оттук нататък това е работа на треньорите да вдигнат мотивацията и нагласата за предстоящите ни мачове. Дали ще се получи или не, времето ще покаже".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
18.02.2015 12:15

Ако ЦСКА вземе титлата......ще му мине спокойствието.......а може и мощен Лудогорски шут да усети....