Шахтьор - Байерн, спечелен

15:38
Шахтьор - Байерн, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. февруари:
7 познати от 10 мача - 70.0% успеваемост

Залог на деня за 17.02.2015 г.



Както е добре известно този мач няма да се играе на стадиона на Шахтьор Донецк, а в Льов, но това едва ли ще промени кой знае колко игровата концепция на днешните гости. Украинците преди всичко ще се надяват да не допуснат гол и ще подходят дефанзивно, като ще търсят игра на контра. Байерн Мюнхен е наясно, че следва да преследва задължителна победа в този мач, а гол на чужд терен ще значи страхотно предимство. Стремежът на Шахтьор да се представи колко се може по-достойно, а липсата на наложителност Байерн да спечели на всяка цена може да направи така че гостите от Мюнхен или да не победят или, ако все пак направят това, то да бъде с минимален аванс.

Прогноза: Победа за Шахтьор при +1,5 гола (АХ), Коефициент: 1.80
 
Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
18.02.2015 13:07

Накой да има индо за Риека-Хайдук Сплит... х или 2 ми изглежда добра опция.Благодаря предварително*smile*

orton95
17.02.2015 21:35

Слагай 1 на Кардиф и над 2.5 на Челси и ПСЖ *beer**beer**beer*

night_wolf1984
17.02.2015 21:33

Мк донск и Дарби..Хванах пандури..обаче Ска Енергия направиха равен*sad*

orton95
17.02.2015 18:29

Виждам приходи в победата на Кардиф. Смело*beer*

kozel4e
17.02.2015 16:54

Трябва да разчитаме Байерн да не иска да играе, за да се случи това, а на такова ниво не ми се вярва да си правят сметки...Разликата в класите е голяма. Логиката тук е едно стабилно хенди, поне 0-2, а защо не и 1-3,4,5 и т.н. Интересна аргументация(стремежът е едно, качествата-друго), все пак успех от мен!