Блан предупреди играчите да не реагират на провокации

22:18
Блан предупреди играчите да не реагират на провокации
Лоран Блан предупреди футболистите на ПСЖ да не се влияят от реакциите на Жозе Моуриньо по време на предстоящия двубой от Шампионската лига между парижани и Челси. Старши треньорът на французите заяви, че поведението на португалския специалист от миналогодишните мачове между двата тима може и да се повтори.

"Познавам Жозе Моуриньо и знам, че той ще се опита да повиши градуса на терена. Моите футболисти обаче трябва да останат хладнокръвни и не бива да реагират на провокации. Не можем да си позволим да получаваме жълти картони", заяви Блан на официалната пресконференция преди мача.

Относно равенството 2:2 срещу Каен, с което Пари Сен Жермен пропусна да се качи на върха, Блан каза: "Пълна катастрофа. Винаги обаче когато се случи нещо в Пари Сен Жермен, виновният съм аз. С удоволствие приемам вината, така че играчите да бъдат фокусирани върху двубоя срещу Челси."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
17.02.2015 02:56

Че той Моуринхо съвсем не е най-големият провокатор измежду нашите. Коща е бетон на върха в класацията, макар че и Азар с постоянните симулации не отстъпва много