Ман Юнайтед обърна Престън и продължава за ФА Къп (видео)

23:39
Ман Юнайтед обърна Престън и продължава за ФА Къп (видео)
Престън Норт Енд загуби като домакин от Манчестър Юнайтед в мач от 1/8-финалите на ФА Къп в Англия. Двубоят на стадион "Дийпдейл" приключи при резултат 3:1 за състава на Луис ван Гаал, който продължава напред в турнира.

В предишния кръг на надпреварата третодивизионния тим се справи с Шефилд Юнайтед, а гранда от Висшата лига отстрани Кембридж Юнайтед.

Домакините изненадващо поведоха с попадение на Скот Леърд в 47-ата минута, но Андер Ерера, Маруан Фелаини и Уейн Рууни обърнаха нещата в полза на червените дяволи.

В следващата фаза на надпреварата отборът на Луис ван Гаал ще се изправи срещу Арсенал на "Олд Трафорд".




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Edin_Dzeko10
17.02.2015 16:35

Немога да разбера защо спорите за глупости...

Като неутрален фен ще кажа ,че освен спорната дузпата другите голове си бяха съвсем редовни при първият Рууни не играе с топката и за това няма засада.
Колкото до феновете на Арсенал те леко са притеснени според мен за това ,че са абонати на юнайтед и в каквато и форма да са винаги им върви с/у тях дори с Мойс ги биха но не мисля ,че този път трябва да се притеснявате играете много по-добре с по-класният отбор сте правите Х на олда биете ги на Емирейтс и отивате полуфинал.

antyncho
17.02.2015 15:50

къде видяхте съдията да подпира, манèстър бе лизърпулци смешни какво като не да да дузпа.

Amateur2014
17.02.2015 13:11

До коментар [@comment 1761988] от [@user Tzeko90]:

Добре, учителю любим. Хайде коментирай влизането на Дейвис и дали не беше за жълт картон, а? Защо продължавате да избягвате да коментирате ТОВА, а вместо това си правим свободни интерпретации кое е статично, кое не? Или може би за теб влизането не е заслужавало втори жълт картон?

Amateur2014
17.02.2015 19:50

Абе то и на мен ми е трудно да ти разбирам мненията, пълни с правописни и пунктуационни грешки, но поне се постаравам. Или пък "в презирания от ВАС феновете ИМ"???? Кои са "вас", кои са "им"... Нищо де, както каза ти - българският е труден език. Като искаш да правиш забележки за изказ, поне си виж и собственият, защото иначе се получават такива сконфузни ситуации като тази, в която изпадна. Иначе аз не казвам, че ще продължим на 100% в турнира и няма какво да се сещам за теб. Също така, не казваш и нещо ново или неочаквано, за да се сещам за теб. Любопитното ще ми бъде, обаче, къде ще бъдеш ти АКО се класираме на 1/2 финал? Понеже ти си на 100% убеден, че ще отпаднем и си използвал думата "като". Убеден съм, че пак ще започнеш да разиваш теориите за съдиите и как, видиш ли, честно не сме могли да победим. Ако ни победят пък ще църкаш и ще "показваш" колко можем без съдиите и колко добре си прогнозирал всичко. Разбери - ясни са ми подобен вид хора *smile* Но винаги съм го казвал - времето ще си покаже. А дали ще играем в ЛЕ - възможно е. Аз лично, нямам нищо против да я спечелим. В момента ще дойде доста добре за обиграването на състава. Но поне към момента, шансът ВИЕ да играете в ЛЕ е много по-голям отколкото ние. Все пак - на 5т. зад нас сте. Така че ще видим.

Tzeko90
17.02.2015 18:39

Малко ми е трудно да те разбирам с тоя изказ, ама нищо той българския е труден език. Доста избирателно ги подбираш думите и фразите. Няма проблем ще се сетиш за мен като отпаднат от ФА къп следващия кръг и накрая на сезона като разбереш, че в най-добрия случай ще играят в презирания от вас феновете им турнир Лига Европа (понеже сте много "велики" за него).

Amateur2014
17.02.2015 15:04

Големи теории, големи конспирации, ей *smile* Иначе ти в началото на сезона ни пращахте и в дъното на класацията, но то пък гледай какво се получи... Така че тези закани от типа "Повече няма да видите победа" са ми доста забавни *smile* Повтаряте го преди всеки мач и веднъж като се сбъдне казвате: "Ето, казах ли ви" *smile* Времето ще си покаже!

Tzeko90
17.02.2015 14:39

Смешно е да мислиш, че Ман Ю ще бият с 4-5 гола разлика в подобен мач. По-големи мързели в Англия няма. При червен на Дейвис макса 2:0 и лешперене... Но както можеше да е 2:0 при изгонването така може и да свърши 0:0 нали се сещаш? Не са нужни 11 за стабилна защита. Няма нужда да се пениш всички знаят, че това беше последната победа на Юнайтед във ФА къп за сезона. Може да има някой изненадващ Х на Олд Трафорд, но нищо повече.

Amateur2014
17.02.2015 14:19

И като е трябвало да бъде изгонен още първото полувреме, как мислиш - не е ли справедливо, в крайна сметка? Това за Фелайни не знам що за човек трябва да си, за да не признаеш редовността му. Бил го свалил с ъперкът, едва ли не. Ама да знаете, че 10мин. преди това пък Фелайни напарви още едно нарушение, така че ако го бяха свирили нямаше да се стигне до тази ситуация... При засадата на Рууни е 50/50 ситуацията. И по Скай го казаха, че не е засада и общо взето, като цяло никой не дискутира засадата понеже няма такава. Футболните специалисти от българските форуми, обаче, разнищват случаят все едно, че това е решило мача. А реално - ако си беше изгонен Дейвис както си му беше реда, ТОВА щеше да обърне мача изцяло и работата отиваше към 4-5 гола разлика. Така че се позамисли и върху това преди да мислиш, че това била поредната съдийска победа. Колкото до дузпата - отново спорно. Вече съм го написал - контакт няма, безспорно е. Но влизането на вратаря беше супер каруцарско и само си представи случаят ако Рууни не беше "отиграл" така ситуацията. Не е като гмурканията на Роналдо, нали така? Помня го Роналдо срещу Севиля (или Селта май беше!?) този сезон как търчи-търчи и по едно време така се пльосна... Ако Рууни беше направил такава симулация - добре! Или пък като онези две симулации на Йънг преди време. ТОВА са долни симулации. С ясната цел да симулираш и да спечелиш дузпа грозно. Но човекът просто си предпази здравето. Наистина по-добре сега малко да помърморите за това отколкото да беше пратен в бокса за 1-2 месеца.

Tzeko90
17.02.2015 13:22

Но това не прави 3-те гола на Юнайтед редовни.

Tzeko90
17.02.2015 13:20

Трябваше да бъде изгонен на два пъти.

xpacm
17.02.2015 13:00

от неадекватното позициониране на играчите от Ван Гаал едно стана ясно, Фелайни е по-добър нападател от Фалкао *lol* *lol* *lol*

SantiCazorla19
17.02.2015 12:00

Стига сте спорили. Влияе, не влияе Ман Юнайтед се класираха. Дано се получи добро дерби на четвъртфиналите. *smile*

alechko
17.02.2015 10:36

По правилник когато играч не играе с топката НЯМА засада дузпата я нямаше. Но нали българина той може да не разбира но ще си даде тъпото мнение

Amateur2014
17.02.2015 12:50

Именно това е - нито беше пред вратаря, нито посега да играе с нея, а точно обратното: застопори се на едно място съвсем демонстративно! Както и да е. Заблязвам доста солидна и необичайна активност на феновете на Арсенал в темата ни. Защо така бре, приятелчета!? *smile* Да не би да долавям някакво притеснение? *smile* Головете си бяха съвсем редовни с лека дискусия относно дузпата. Факт беше, че нямаше контакт, но по-добре сега малко да поциврят всички, че бил симулант, отколкото да не беше прескочил вратаря и да ми счупи краката. Имам чувството и че заради това съдията свири дузпата - заради опасната игра на вратаря. Направо не ми се мислеше какво можеше да се случи с Рууни ако не беше подскочил... Разбира се, тогава нямаше да има 144 изписани коментара, а просто няколко от типа "Заслужава си го долният манаф". Така или иначе, много от съзрялите световната конспирация със съдиите в мача много удобно отбягват да коментират ситуацията през първото полувреме с влизането на Дейвис, което си беше за втори жълт и, съответно, червен картон и тогава вече щеше да има доста шляпане. Но нищо: важното е да се говори какво направил Фелайни 40 мин. преди гола си и да се обяви за нередовен. Колкото до мача: не си давахме много зор, видя се. Според мен си го взехме с точното количество усилия. Без много зор, без много мързел. Фалкао наистина си заслужава да се махне и да бъде закотвен на скамейката. Само пречи на играта и заема мястото на Уилсън. Лятото - обратно в Лига 1. Ерера... каквото и да се каже, малко ще е. Колкото пъти е започвал като титуляр, толкова пъти има голове и асистенция. Дано Ван Гаал е видял, че момчето играе много добре. А ако вземе, че пусне покрай него и Мата - равен няма да има. Рууни е нападател, видно е. Беше супер активен през цялото време. Изобщо, като цяло не лош мач предвид противника и условията.

aa2
17.02.2015 12:05

Значи точно това което казвам - не е влиял на играта - няма засада.Ако беше опитал да играе с топката или беше застанал пред вратаря да му пречи тогава има засада.Не съм гледал мача и положението, и не мога да дам мнение.Както и да е, колегата преди мен го е казал правилно - Юнайтед се класираха, нека по-добрия отиде на ''Уембли''.

alechko
17.02.2015 11:53

Правилото е следното каза го коментатора по Скай спортс ако играча не играе с топката няма засада а Руни направи всичко за да избегне контакт с топката нямаше и нищо общо с вратаря

lubomirsb
17.02.2015 11:43

С какво влияеше ? С присъствието си ? Нито ограничаваше видимост на вратар/защитник , нито пречеше по какъвто и да е начин. Стоеше абсолютно статичен. Топката мина на сантиметри и какво от това ?

LiverpoolNiki
17.02.2015 11:03

Топката мина на см. от Рунни и няма как да не влияе на ситуацията.

aa2
17.02.2015 10:55

Извинявай, не 6ъм гледал мача и не знам за коя ситуация говориш, но по правилник, ако играча влияе на играта дори без да бара топката и е зад защитата на противника е в засада. Пак казвам - не знам за коя ситуация говориш и не се наемам да казвам дали е засада, просто те поправям.

Gogata85
17.02.2015 07:20

Гледах повторението няколко пъти и съм на мнение ,че Рууни не симулира за дузпата. Вратарят много закъснява с шпагата и като чели леко закача крака на Уейн ,а при тази скорост лесно се пада и за това на някои хетърчета им се струва ,че играчът на Юнайтед се гмурка.

sage333
17.02.2015 06:57

някой хора не си дават сметка, че ние като играем много слабо сме на трето място, а какво ще стане, ако отбора започне да играе по- силно.

petko9305
17.02.2015 01:13

До коментар [@comment 1761853] от [@user toni_28]:

Ако става дума конкретно за Ман. Юнайтед - НЕ
Но като цяло и самото първенство е по-слабо спрямо предишните първенства.
Тази година топ отборите освен Челси играят под обичайното си ниво, а Ман. Юнайтед е най-зле.
Имам чувството, че Ман.Юнайтед изгуби магията още с напускането на К. Роналдо.
Преди този отбор играше не само силно но и много красиво и бяха ужасно атрактивен отбор.
Останалите отбори сякаш бяха в скрити в сянката на Ман. Юнайтед.
Но времената се промениха и парите провалиха магията в английският футбол.
В последно време Ман. Юнайтед постепенно започна да спада и се изравни с отбори от средата на таблицата.
Преди се казваше "кой ще спечели Ман. Юнайтед или Ливърпул?" , сега казваме " може ли Ман. Юнайтед да бие Фулъм".

Salient
17.02.2015 01:03

Смешно е как хейтърчетата циврят за определени ситуации само, когато им изнася. Все пак техните отбори за вечно ощетени и систематично рязани. Жалка история. Като са ви толкова свещени правилата, е някак си неудобно да не се спомене, че тоя бастун Дейвис си беше за директен червен още през първото.

red_machine
17.02.2015 00:11

Тия не ги ли е срам да носят червената фланелка и да играят по тоя начин, през първото полувреме направо не се виждаше как ще вкарат гол на Престън, добре че през второто полувреме се раздвижиха нещата, преди години ако Юнайтед беше се изправил срещу тия щяха да решат мача точно за 15 мин. даже второто полувреме можеше да не се играе.

Manchester4o
17.02.2015 00:11

Хахахаха е как да не се кефиш,когато хейтърите така злобеят и умират от яд*joking* направо се едно им бъркаме в гъза,като чуят за Юнайтед и пълнят гашите*joking*

Tzeko90
17.02.2015 13:19

Първо това не е моят отбор. И не говори кви били Саутхямтън и Пул щото сигурно си гледал 5-6 мача на Пул, а Саутх. си ги гледал в мача с Юнайтед. Аз следя до колкото мога всички отбори от топ 7 и колкото и да не ти харесва Юнайтед са най-слаби. А ако говорим статистически Ливръпул в момента са най-силния отбор във ВЛ, но мен тая статистика не ме интересува и знам, че БР има способностите да преебе отбора във всеки един мач. И все пак пусне ли добър състав(такъв какъвто пусна с/у Тотнъм) победа с/у Юнайтед и Саутх е 100 % сигурна независимо от стадиона. Доколкото до любимият ти отбор, те правилен състав просто нямат, защото нямат 1 сносен защитник и се молят да вкарат повече или Де Хеа да ги спасява, а с формата на атакуващите футболисти нещата стават още по-страшни.

Salient
17.02.2015 02:44

И с какво пък твоят отбор е "над нивото" на Саутхемптън? С абсолютно нищо. Няма един показател, по който отборът ти да превъзхожда този на светците.

Tzeko90
17.02.2015 01:38

Ще те видя в края на сезона колко ще ти е забавно. И "злобата" ми не е към клуба Ман. Ю. Даже по-скоро ги съжалявам, че са насъбрали ей такива "фенове" като тебе, а тези като Петко9305 са около 10 %. Ако сам не виждаш, че отбора е под нивото на Арсенал Пул и Тотнъм и на едно ниво със Саутх. си е абсолютно твой проблем. И съм сигурен, че ако не настъпи някаква драстична промяна, която за мен е почти невъзможна с наличните футболисти, минимум 2 от изброените тимове ще сам пред Юнайтед май месец. *wink*

Manchester4o
17.02.2015 01:06

Абе аз не знам колко дулго ще живея с тази заблуда,ама вие още дълго ще си живеете със злобата и комплексите от Ман Юнайтед,което искрено ме забавлява като ви чета глупостите*joking*

Salient
17.02.2015 00:49

Това го чуваме от ехееее...

Tzeko90
17.02.2015 00:33

Няма да живееш още дълго с тая заблуда. *smile*

Tearstained
17.02.2015 00:09

От второто полувреме на този мач станаха ясни няколко неща. Първо - Юнайтед май наистина играе по-добре в схема 3-5-2 *smile* След влизането на Йънг, той и Валенсия станаха халф-бекове. Второ - Рууни си е най-добър като нападател, а Ди Мария - като крило. И трето - FalcOUT! *smile* Може да съм малко краен, но... той определено не е за Висшата лига. Имам чувството, че и юношите ще го прегазват за първа топка... а колкото и да си добър нападател, нямаш ли малко физика и мощ - обречен си в Англия. Другото, което е... първото му докосване е ужасяващо. Топката отскача от него като пинг-понг... няма едно свястно овладяване на дълга или силна топка към него. Мисля, че последните мачове му бяха дадени достатъчно много шансове... и се издъни във всеки един от тях. Има желание, личи си хъса му по време на мачовете.... но само това не е достатъчно. След смяната му днес, Фелайни заигра като нападател и справи просто отлично... за кво си говорим повече....

luiz_lfc
17.02.2015 00:05

Най-жалкия отбор за пореден път печели със съдийска помощ гол от засада и смешна дузпа нямам думи!

Tzeko90
17.02.2015 00:02

До коментар [@comment 1761890] от [@user NoDiggity]:

Винаги ме е кефило как вие "феновете" на Юнайтед просто отричате купите и турнирите, в които не струвате. *lol*

Tzeko90
17.02.2015 00:08

Да те и Челси достигнаха до финала с резервите *lol*. Както и Тотнъм. Лига Европа сигурно също е смотан турнир ?!

Woodbook
17.02.2015 00:06

А да те попитам , кога случайно ги направихте 6 трофея в ШЛ . Смешник

Woodbook
17.02.2015 00:05

Ти тея за живи ли ги броиш , аз отдавна съм ги отписал като хора . :Д

NoDiggity
17.02.2015 00:04

Е да на вас само едната Карлинг Къп ви остана да се оповавате на нея. Преди това беше измислена купа и за вас, но нека сега бъде най-значимия трофей за печелене. Нищо, че масово отборите излизат с резерви там. Сигурно е защото турнира е толкова труден и значим за печелене, че титулярите нямат нужната класа да го печелят *lol*

NoDiggity
17.02.2015 00:00

[@link http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FA_Cup_finals]

Ето ви малко факти да се образовате момчета, годините са ви крехки, както и акъла за жалост.. Арсенал и Юнайтед делят 1вото място по абсолютно всеки един показател. Ако се смятате за еднолични рекордьори - така да е. Поне да си мислите и вие в жалкия ви живот, че ни водите по някой показател *lol* Ще има ред сълзи, ред сополи на 7/8 Март. Не ви бързаме

Vetrigo177
16.02.2015 23:55

Абе какво всички са се издоркарали тук..ай сектир..гледайте си отборите говоря за феновете на Арсенал и Пулл.Бихме ви и ни скачате на всеки мач,я духайте,па после не е трябвало да сме в 4-творката заради играта си *joking**joking*..Палячовци..

Pleomax777
16.02.2015 23:53

До сега подкрепях Фалкао но така няма да стане като не вкарва ще си ходи трябва ни нападател който да бележи а не да е тих като коте. Ерера този мач показа че трябва да играе. Добрата игра на Фелайни също се забеляза когато той играе този сезон тогава Юнайтед са по стабилни в центъра. Рууни си показа че трябва да си играе нападател. Пролича си и че когато крилата функционират и играят бързо върви играта . Единствената липса е Мата той допринася на тима много. Когато играе качествените подавания са на лице

Vetrigo177
16.02.2015 23:59

За Фалко да,пълна трагедия..Ама не,че и Рунни направи нещо в този мач не ме впечетли много с играта си.Проблема не е толкова до нападателите ни.Като не им предоставят добри топки като създаваме малко положения и се надяваме да ефективност като в този мач не можем да очакваме много от нападателите!

Chelsea86
16.02.2015 23:53

Честита ви победа!

Не вярвам Арсенал да разгромят Юнайтед... Напълно възможно е да ги бият, но с разгром едва ли. Юнайтед страдат от малките отбори, срещу по-силните излизат надъхано и се опъват. Очаквам същото и в мача с Арсенал, даже може да се стигне до преиграване. *wink*

Manchester4o
16.02.2015 23:53

До коментар [@comment 1761853] от [@user toni_28]:

ХАхахахаха фен на Арсенал да се подиграва на Манчестър,че ние кадето ви хванем ви бием като типани,с юношите да ви излезем пак ще ви бием,то не че този сезон не ви бихме в Лондон със защитата на юношите ни *joking*

LiverpoolNiki
16.02.2015 23:51

С тези коментари ще уморите от смях неутралните фенове *lol* *lol* *lol*

NoDiggity
16.02.2015 23:48

До коментар [@comment 1761866] от [@user toni_28]:

И аз не си спомням шампионската ви лига, или рекорда ви по титли по КОЕТО и да е отличие в Англия?!

vaskooo
16.02.2015 23:46

Абе, пичове, какво ми говорите? 2:0 и сме ударили гъза в тавана.. Че малко ли бой понесоха всички отбори в Англия от Юнайтед последните 20 години ? Аз въобще не бих се обадил дори.. те могат 15 години 18 да завършват и пак няма кой да ги настигне в Англия.. Смисъл, ужаважам и Арсенал и Ливърпул, но сега няма кво да си говорим за 8:2 и тем подобни. Съвсем нормално е да сте насъбрали много и всички да се радват, чуждите фенове имам предвид, като Юнайтед са слаби, ама какво се каните такива, все едно 2 десетилетия Юнайтед не премазваха де=що хванеха..

lubomirsb
17.02.2015 08:34

Прав си ,но до известна степен. Темите на Юнайтед винаги се пълнят с хейтърите на другите отбори. Не съм отворил тема където ние феновете на отбора да си обсъдим играта и прочие. Винаги има дразнители в големи количества. А това за което говориш ти са 2ма, 3ма прошляци дето се чудят ко да правят. Предполагам.

vaskooo
16.02.2015 23:57

Аз лично никога не пиша глупости по форумите, разбира се като малък, преди 7-8 години, съм бил по-прост и ми се е случвало, сега дори на провокации не отговарям , ама понякога много хора плямпат глупости, и не усещат изобщо какво говорят,нито къде е границата. А в тази тема ги има десетки такива, и като по чудо няма нито 1 фен на Челси, а само артилеристи и от пуул, което е .. *smile* Лека вечер !

Danskrastev
16.02.2015 23:53

Хубаво бъди силен отбор,но феновете ви като цяло последните години си вирнаха носът,и само хейтваха,и се подиграваха на ляво на дясно на Арсенал,Пул,Челси и всичко живо,и всичко това само защото бяхте на върха еми като сте на върха се дръжте като победители,а не хейтъри които бяха повечето от вас.Настъпиха две години на лоши резултати и се покриха всичките тези които хейтваха на ляво на дясно нормално е да очаквате сега другите фенове да ви се подиграват.В английския футбол винаги ще уважавам МЮ,Пул и моя любим Арсенал,защото тези отбори освен че са успешни клубове с история и титли те носят в себе си романтиката за английския футбол нещо което никога няма да се види в други отбори които са изградени от рубли и петрол....

madridista98
16.02.2015 23:42

До коментар [@comment 1761853] от [@user toni_28]:

Не естествено, но това не значи че ще спрем да го подкрепяме *smile*

red_army_10
16.02.2015 23:41

Ти смятай до къде са я докарали Манчестър Юнайтед щом съдия им вади победата от третодивизионен тим. Грозно беше, но ще бъде още по-грозно този път за тях на Олд Трафорд на 1/4 финалите. Забравили са Юнайтед какво е да ядеш бой от Арсенал и е време вече психологическите проблеми у Венгер и играчите преди такъв сблъсък да се преодолеят и Арсенал да спечели.

madridista98
16.02.2015 23:57

Айде да не говорим наизуст и да се правим на баба Ванга, а да изчакаме и да видим кой къде ще е в края на сезона, защото ние се запъвахме срещу слабите отбори, но поне ги биехме за разлика от вас *wink*

Woodbook
16.02.2015 23:49

Суматии пъри пръснахте и играете по-грозно и от Стоук сити . Давите се срещу 3то дивизионни отбори , които целия им отбор не прави заплатата на Фалкао . Де хеа ви изкара целия 1ви полусезон иначе сте 7-8 място . Сега вече като Стъридж се върна и Арсенал са в подем можете да си завършите там където завършихте миналата година.

madridista98
16.02.2015 23:45

Значи си сигурен, че ще ни спукат 2 отбора, които са след нас в класирането, с 2 победи от 2 мача сме в директните двубои срещу тях и с голова разлика 5:1 *smile* ! Евала ...

billy_944
16.02.2015 23:45

Точно в тоя сблъсък Юнайтед-Арсенал не говори за разгромни реултати,защото ме съмнява да помниш да сте взели нещо повече от равен?!Ако биете с 0-2,0-3 ще ти се извиня,но дотогава си припомни онова 8-2 *wink*

madridista98
16.02.2015 23:43

Да са забравили ?!? Те дали някога са си спомняли иначе в обратна посока си спомняме добри резултати... 8 !

Woodbook
16.02.2015 23:43

Аз съм сигурен , че ще ги спукате , въпреки че ми се искаше ние да имаме удоволствието да го направим.

vaskooo
16.02.2015 23:37

е, какво изобщо говорим, като вече унижиха на Олд Трафорд Ливърпул, а също и Арсенал 2:0 ги биха. Какво повече може да се каже ? Че и в лигата и двата отбора са зад Юнайтед.. то тука може да си говорим врели-некипели цяла нощ, пък те фактите си ги има .

Woodbook
16.02.2015 23:40

Миналата година малко ли бой ядохте , бихте на късмет 3:0 и айде ударихте с дупето тавана , ограничени и смешни сте . :Д :Д

Salient
16.02.2015 23:39

От заблудени капацитети толкова... *smile* Честита победа!

madridista98
16.02.2015 23:35

До коментар [@comment 1761825] от [@user toni_28]:

за лафчетата за физическото примерно иначе за мача съм доволен горе- долу от играта след изравнителния гол иначе и за ситуацията с Рууни може да се спори, но според мен гола бе правилно зачетен, но дори и да е влиял на играта, то след това футболист на Престън трябваше да бъде изгонен, с което нещата се уравновесиха, а за гола на Фелайни не мисля, че може да се спори, а колкото до гола на Рууни беше добре изиграна ситуация *smile* !

Salient
16.02.2015 23:34

Тук нямаше никаква дузпа... Къде-къде по-чисти не ни свириха през сезона. Пак добре, че продължаваме напред.

Woodbook
16.02.2015 23:33

Капитана на Англия да симулира срещу трето-дивзионни отбори за дузпи , смешен отбор . Как искъм на 1/2 да се паднете с Пул да ви потупаме здраво.

ApricotGarden
16.02.2015 23:39

Ако бях фен на Арсенал щах много да ти се обидя.

Woodbook
16.02.2015 23:36

И какво мислите си , че на Анфиелд ще биете ли . С тая игра не виждам как да стане

Salient
16.02.2015 23:36

Както последния мач предполагам. *lol*

Woodbook
16.02.2015 23:35

Най-вероятно , те и топ 4 няма да се в края на сезона ....

simon_66
16.02.2015 23:35

да потупате...а спомняш ли си 3:0 за кого беше крайният резултат този сезон? Не ми давай само ако обичаш сега резултати от преди сезон и назад,просто защото ще става дума за напълно различни футболисти и треньор в Юнайтед *smile*

Tzeko90
16.02.2015 23:34

Няма да докарат до 1/2-финал.

marian.iordanov.108
16.02.2015 23:33

Чакай бе нито ние сме се класирали за 1/2 финала нито вие *lol*

Tzeko90
16.02.2015 23:32

Айде да живее съдията, че тоз отбор от Лига 1 си беше силен *lol*.

madridista98
16.02.2015 23:31

Ааа Рунката ги умее *smile* *smile* взел е няколко урока от Йънг ми се струва *smile* !

marian.iordanov.108
16.02.2015 23:30

До коментар [@comment 1761821] от [@user toni_28]:

Аз предлагам мача на 1/4 финала да спори между нас *smile*

Uigtfri
16.02.2015 23:26

Юнайтед с кого ще играят на 1/2-финал, ако отстранят Арсенал по някакъв начин (и аз не знам точно какъв)?

simon_66
16.02.2015 23:33

Не знаеш как ще отстранят Арсенал на Олд Трафорд ли...ами ще видиш как става номера!! От доста време са им удобен съперник в домакинските мачове..за полуфинали е рано да се мисли още,а най-вероятно ще има пак жребии за тази фаза..

marian.iordanov.108
16.02.2015 23:24

До коментар [@comment 1761813] от [@user toni_28]:

хаха никъде не съм казал,че разбирам от футбол.. разбирачи си има достатъчно.. казах си моето мнение за мен Рууни не пречи на вратаря,защото така или иначе удара беше точно до гредата и не я стигна.. спора е излишен аз подкрепям моя отбор,а ти си фен на Арсенал и винаги ще намериш начин да оспориш.

Double_De
16.02.2015 23:36

хахах как да не пречи като буквално му ограничи видимостта... присъствието на руни повлия на реакцията на вратаря.

ApricotGarden
16.02.2015 23:24

До коментар [@comment 1761814] от [@user toni_28]:

Опитай пак. Може и някой да се нави да поспори с теб.

ApricotGarden
16.02.2015 23:20

Аз прдлагам следващия мач да го запчнем с гол преднина за противника, за да имат мотивация играчите и да играят като хората.

LiverpoolNiki
16.02.2015 23:19

Интересни голмайстори.....нападателите на юнайтед никакви ги няма.

ApricotGarden
16.02.2015 23:27

Последните минути Фелайни го раздава нападател. Следващата година може и 9-ка да му дадем *joking*

marian.iordanov.108
16.02.2015 23:21

то честно казано сега играем без изявен нападател.. и Рууни не играе на върха на атаката *lol*

simon_66
16.02.2015 23:17

Бравооо дяволи!!!!! 1:2,а Дейвис беше яко пощаден преди 2-3 минути за червен картон си беше вече!!!

Ginekologa
16.02.2015 23:08

това бе засада ама как дае

Ginekologa
16.02.2015 23:21

еми беше ,но и при втория гол Фелайни избута играча време беше и за престън да даде нещо

marian.iordanov.108
16.02.2015 23:18

а какво ще кажеш за влизането на Дейвис.. не заслужаваше ли втори йълт ?

Ginekologa
16.02.2015 23:14

казвам си мнението за мен е све тази дали ще биете подобре пул-ман ю от пул-престън

miro211
16.02.2015 23:13

Каква засада ...? Рууни въобще не я докосна.

marian.iordanov.108
16.02.2015 23:11

доколкото виждам нито влияе на играта нито докосва топката.. стига хейтва

Vetrigo177
16.02.2015 23:03

Йънг вместо Фалкао,какво става с Лилсън,очаквах той да спасява мача..*erm*

miro211
16.02.2015 23:01

Чакайте бре има още мнооогоо време...

El_Blanco
16.02.2015 22:59

Това не е Юнайтед, който сме свикнали да гледаме. Футболът, който играят е на ниво Чемпиъншип.

Ginekologa
16.02.2015 22:56

ман ю казаха чао и на тази купа явно само топ 4 е целта

thereddevil7777
16.02.2015 22:55

Айде още 2 гола , та белким им влезне акъл и на треньори и на играчи и на всички .

FcB189928
16.02.2015 22:46

Победителя приема Арсенал на 1/4 финалите.

Salient
16.02.2015 22:43

Само Ди Мария ми харесва как играе до момента.

tishowinner2
16.02.2015 22:41

Ливърпул - Блекбърн Брадфорд - Рединг Вила - УБА това е жребия

Ginekologa
16.02.2015 22:43

Ливърпул ,Брадфорд 3тия 50/50*joking*

thereddevil7777
16.02.2015 22:36

Баси , поне да ги смазвахме от атаки и удари , та да каже човек , че нямаме късмет за гола . Ма ние нямаме ни едно чисто положение а за удари да не говорим ..

Ginekologa
16.02.2015 22:31

ваангал дали не е мека китка та не може да мотивира отбора

Gopcho
16.02.2015 22:26

Като вторият е Ван Гал де, ама толкова скучен юнайтед е нямало никога ...

tishowinner2
16.02.2015 22:25

Какво става с Карик от няколко седмици не съм го виждал в състава ?

marian.iordanov.108
16.02.2015 22:28

Контузен е и ще отсъства най-малко 1 месец.. относно мача трагични както обикновено и в случай,че ги бием някак си Арсенал ще ни отупат,въпреки че мач с мач не си прилича.

Gopcho
16.02.2015 22:24

Трябва им треньор с дух, последните двама бяха като феновете на падащ отбор, както при Мартино при нас ...

Ginekologa
16.02.2015 22:22

аз се чудя кой от ман ю или милан е по зле ама май е ман ю да нямаш удар 35 мин

The_Magic_10
16.02.2015 21:52

До първия коментар и аз това забелязвам Ван Гал сякаш има нещо срещу Мата ,защото въобще не му дава шанс.
До втория ами сигурно ще играят без резерви! хахаха (отлична работа на човека публикувал статията)
Иначе всичко друго под 0:3 ще е сензация спрямо съставите....

Pleomax777
16.02.2015 21:43

Отново Мата липсва от състава . На какво се дължи това решение на Ван Гаал. Когато Мата играе има дисбаланс ли?